Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της πόλεως της Κάτω Αχαίας, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης ανάμεσα στις ομάδες των παλαιμάχων της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης και των παλαιμάχων της Δυτικής Αχαίας.

     Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του διακεκριμένου προπονητή κ. Ιωάννου Ιωαννίδη.

  Τον αγώνα διοργάνωσε, για λόγους φιλανθρωπίας, (συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης) ο Δήμος Δυτικής Αχαίας, αφού τόσον ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Νικολάου, όσον και οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι διακρίνονται για την ευαισθησία τους πάνω στο θέμα αυτό.

   Αντίστοιχος αγώνας είχε γίνει και πέρυσι με τους παλαίμαχους στο ποδόσφαιρο και τα συλλεγέντα αγαθά προσεφέρθησαν διά της Ενορίας Τιμίου Προδρόμου Κάτω Αχαίας εις εμπεριστάτους αδελφούς, ενώ μέσα από τέτοιες προσπάθειες ο Δήμος Δυτικής Αχαίας σε συνεργασία με την τοπική Εκκλησία έχει βοηθήσει και βοηθάει στην προσπάθεια ανεγέρσεως του περικαλλούς Ναού του Τιμίου Προδρόμου της πόλεως, ο οποίος ανεγείρεται στον τόπο όπου ευρίσκετο ο καταστραφείς από τον σεισμό του 2008 Ναός του Αγίου.

    Τον φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης ευλόγησε με την παρουσία του και εχαιρέτισε θερμά αναφερθείς στην μεγάλη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος συνεχάρη ιδιαιτέρως τον κ. Δήμαρχο και τους παλαίμαχους αθλητάς αμφοτέρων των ομάδων.

    Την εκδήλωση ετίμησε επίσης με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας, εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων και πλήθος Λαού.

 

Rousou Mina

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.