Προσκύνημα στο Σταυρό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Άνω Μηλιά Πιερίας, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 6 Ιουλίου φοιτητές από την Κατερίνη, μέλη του γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Αρχικά οι φοιτητές έψαλαν την Παράκληση ενώπιον του Σταυρού του Αγίου Κοσμά, στο τέλος της οποίας ο εφημέριος της Κάτω Μηλιάς π. Γεώργιος Γκόλιας μίλησε στους νέους για τον Άγιο και αναφέρθηκε στην αξία του Σταυρού στη ζωή μας.

Προσκύνημα φοιτητών από την Κατερίνη στην Άνω Μηλιά Πιερίας

Κατόπιν, όλοι έκαναν μια πορεία στο δάσος, κατευθυνόμενοι στο «μονοπάτι της αγάπης» όπου απήλαυσαν μια υπέροχη διαδρομή κάτω από τις καστανιές και δίπλα στα δροσερά νερά των πηγών.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον παλαιό ενοριακό Ναό της Αγίας Παρασκευής στο προαύλιο του οποίου πραγματοποιήθηκαν διάφορες δραστηριότητες και ακολούθησε πλούσια τράπεζα, την οποία επιμελήθηκαν οι δύο ενορίες, Κάτω και Μεσαίας Μηλιάς με την επίβλεψη των ιερέων π. Γεωργίου Γκόλια, π. Δημητρίου Τσιρώνη και π. Ευαγγέλου Αδάμου.

Προσκύνημα φοιτητών Πιερίας

Μουσικό σχήμα αποτελούμενο από νέους του Γραφείου Νεότητας πλαισίωσε το γεύμα, στο τέλος του οποίου ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί. Και αυτή η εξόρμηση εντάσσεται στο πρόγραμμα των καλοκαιρινών δράσεων του Γραφείου Νεότητας, που πραγματοποιείται με τη μέριμνα και το διαρκές ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου για τα νιάτα της Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Προσκύνημα φοιτητών Άνω Μηλιά Πιερίας

Προσκύνημα φοιτητών Κατερίνη

Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.