Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ευχήθηκε με μήνυμά του στους Χριστιανούς και όλους τους Ρώσους που γιορτάζουν την Κυριακή την Ανάσταση του Ιησού Χριστού.

«Η μεγάλη γιορτή του Πάσχα δίνει σε εκατομμύρια πιστούς χαρά κι ελπίδα, επιστρέφοντας στις πνευματικές ρίζες και προγονικές παραδόσεις», αναφέρει στο μήνυμά του, που εξέδωσε το Κρεμλίνο την Κυριακή.

« Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία παίζει τεράστιο δημιουργικό ρόλο στη διατήρηση της πλούσιας πολιτιστικής και ιστορικής μας κληρονομιάς, και την αναβίωση των διαχρονικών ηθικών αξίων.

Νοιάζεται ακούραστα για την κοινωνική συνοχή, την ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας, την ανατροφή της νέας γενιάς στο πνεύμα πατριωτισμού»,σημειώνει ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο μήνυμά του, υπογραμμίζοντας ότι «η Εκκλησία κάνει πολλά για τη λύση πιεστικών κοινωνικών προβλημάτων, και την ενίσχυση της αρμονίας μεταξύ εθνοτήτων και θρησκειών στη χώρα».

Επιπλέον, ο Βλαντίμιρ Πούτιν συνεχάρη τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλο για την εορτή της Αναστάσεως του Χριστού.

Sgourou Stauroula

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.