Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Φτάσαμε στις έσχατες ημέρες όπου εμείς οι χριστιανοί καταντήσαμε να δοξάζουμε όλες τις άλλες θρησκείες εκτός από την δική μας μοναδική αλήθεια.

Ο μόνος τρόπος για να κρατηθούμε στον ορθό δρόμο είναι να συνειδητοποιήσουμε την φύση του διαβόλου και τον ανελέητο πόλεμο με όλα τα σύγχρονα μέσα που διεξάγει κατά του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.Η μανία του διαβόλου να εξοντώσει την αληθινή θρησκεία τον έκανε να δημιουργήσει και να προβάλει μια σειρά από άλλες παραπλανητικές θρησκείες.

Ιεζ. 28,16 Με τα πλήθη των εμπορικών σου συναλλαγών εγέμισες τα θησαυροφυλάκιά σου από παράνομα πλούτη. Ετσι όμως ημάρτησες ενώπιον του Θεού, ετραυματίσθης ψυχικώς και έπρεπε να αποπεμφθής από το άγιον όρος του Θεού. Δια τούτο ένα χερουβείμ σε έβγαλεν ανάμεσα από τα ολόγυρά σου λάμποντα πολύτιμα πετράδια.

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν μιλάμε για αυτές τις παραπλανητικές θρησκείες διαπιστώνουμε πως αυτοί οι πλαστοί θεοί τους ταυτίζονται ακριβώς με τον Λούσιφερ το πνεύμα του διαβόλου. Το να κάνουμε διάλογο με όλες αυτές τις παραπλανητικές θρησκείες είναι σαν ανοίγουμε μια πόρτα στον Εωσφόρο για να φέρει την αποστασία και την τελική κατάλυση του χριστιανισμού.

Στο εκπληκτικό αυτό βίντεο αποκαλύπτεται ότι πριν χιλιάδες χρόνια στο ευαγγέλιο είχε γραφτεί ότι θα έρθει η εποχή στην οποία σκοτεινές μυστικές εταιρίες που κατευθύνονται από τον Εωσφόρο θα κυβερνούν τον κόσμο και θα στρώνουν το χαλί για την έλευση του Αντιχρίστου.

Αν μελετήσουμε προσεκτικά την Καινή Διαθήκη σε πολλά εδάφια της παρόλο ότι γράφτηκαν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές από διαφορετικούς ευαγγελιστές επισημαίνουν στην μετάφραση τους την ίδια εκπληκτική αλήθεια. Σε 26.000 σημεία των ευαγγελίων παρατηρείται μια καταπληκτική συμφωνία μεταξύ τους, και έτσι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτήν την αλήθεια.

Η απόδειξη της επαλήθευσης όλων αυτών έρχεται και από τους παπύρους των Εσσαίων που ανακαλύφτηκαν στην περιοχή του Κουμράν, τον 20ο αιώνα. Παρόλο που τα κείμενα αυτά γράφτηκαν πριν 23.000 χρόνια, συμπίπτουν με καταπληκτικό τρόπο στα όσα μας λένε τα ευαγγέλια.

Για να αποκρύψει όμως την αλήθεια η παπική εκκλησία επί αιώνες διάβαζε τα ευαγγέλια στην λατινική γλώσσα έτσι ώστε να μην καταλαβαίνει κανένας τι λένε, και να μην φαίνεται ότι πράττουν και ενεργούν ενάντια σε όσα λένε αυτά τα ευαγγέλια. Κάποιοι τολμηροί στους περασμένους αιώνες που τόλμησαν να μεταφράσουν τα ευαγγέλια στην κοινή γλώσσα για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια, αντιμετώπισαν φρικτές τιμωρίες από το παπικό κατεστημένο σε σημείο να τους καίνε ζωντανούς.

Ήδη από την Παλαιά Διαθήκη οι προφήτες είχαν προφητέψει για τις μυστικές σατανικές ομάδες που θα κυριαρχούσαν κάποτε και θα ήταν στην υπηρεσία του Εωσφόρου. Είναι εντυπωσιακό πως ακόμα και εκείνη την εποχή που υπήρχαν κάποιες μυστικές ομάδες, οι προφήτες προειδοποιούσαν αυτούς που τις ακολουθούν ότι πράττουν τα έργα του διαβόλου. Και προσπαθούσαν να τους κάνουν να μετανοήσουν. Επειδή οι προφήτες χωρίς δισταγμό μιλούσαν τον λόγο της αλήθειας, γίνονταν συχνά μισητοί από τους κυβερνόντες και σε πολλές περιπτώσεις τους καταδίωκαν μέχρι θανάτου.

Ψαλ. 2,1 Διατί σαν άγρια αχαλίνωτα άλογα ανεστατώθησαν και αφηνίασαν τα ειδωλολατρικά έθνη και διατί αυτοί οι λαοί εμελέτησαν και κατέστρωσαν σχέδια μωρά, αμαρτωλά και απραγματοποίητα;

Ψαλ. 2,2 Παρεστάθησαν απειλητικοί οι βασιλείς της γης και οι άρχοντες συνεκεντρώθησαν από συμφώνου στον ίδιον τόπον εναντίον του Κυρίου και Θεού και εναντίον εκείνου, τον οποίον αυτός έχρισε προφήτην, αρχιερέα και βασιλέα.

Ψαλ. 2,12 Εφ’ όσον είναι καιρός αρπάξατε με όλην σας την δύναμιν και εγκολπωθήτε και κρατήστε στερεά την παιδαγωγίαν αυτήν εκ μέρους του Κυρίου, μήπως τυχόν δια την αμέλειάν σας οργισθή ο Κυριος εναντίον σας και καταστραφήτε και χαθήτε από την ευθείαν οδόν•

Ψαλ. 2,13 όταν εντός ολίγου ανάψη ωσάν πολλαπλασίως πυρωμένη κάμινος ο δίκαιος θυμός του Θεού. Αλλά τρισευτυχισμένοι και ευλογημένοι θα είναι, όσοι θα έχουν στηρίξει την ελπίδα και την πεποίθησίν των εις αυτόν.

Ησ. 29,15 Αλλοίμονον εις εκείνους, οι οποίοι εύρισκουν και σκέπτονται βαθυστόχαστον τάχα βουλήν, όχι όμως σύμφωνον προς το θέλημα του Θεού! Αλλοίμονον εις εκείνους, οι οποίοι παίρνουν κρυφίας αποφάσεις και διαπράττουν τα πονηρά έργα των υπό το σκότος, και λέγουν• “ποιός μας βλέπει; Ποιός θα μας αναγνώριση η θα ίδη εκείνα, τα οποία ημείς πράττομεν;”

Εφ. 5,11 και να μη συμμετέχετε εις τα έργα του σκότους, που είναι άκαρπα και επιβλαβή. Ούτε καν και να τα ανέχεσθε, αλλά μάλλον να τα ελέγχετε και να τα παρουσιάζετε εις τα μάτια όλων επιβλαβή και ολέθρια.

Εκείνο που δεν συνειδητοποιούν όλες αυτές οι απόκρυφες μυστικές και σατανικές ομάδες ότι τίποτα δεν είναι κρυφό από τον Παντοδύναμο, και ότι αργά ή γρήγορα θα δώσουν λόγο για τις πράξεις τους. Είναι χαρακτηριστικό πως ένας από τους μεγάλους ηγέτες της μασονίας, ο Albert Pike, έφτασε στο σημείο να γράψει την Αντιβίβλο της Μασονίας δηλαδή την Βίβλο του Σατανά.

Α Πε. 2,7 Δια σας, λοιπόν, που πιστεύετε στον Χριστόν, επιφυλάσσεται αυτή η τιμή. Δι’ εκείνους όμως που απειθούν κατά του Χριστού και επαναστατούν, ισχύει ο άλλος λόγος της Γραφής, “λίθον, τον οποίον επεριφρόνησαν και απέρριψαν ως ακατάλληλον οι οικοδομούντες, αυτός έγινε κεφαλή γωνίας, αγκωνάρι θεμελιακό και πολύτιμο δια την πνευματικήν οικοδομήν. Εγινε όμως και λίθος, επάνω στον οποίον σκοντάπτουν οι άπιστοι, και πέτρα, από την οποίαν κρημνίζονται”.

Ο Χριστιανισμός κτίστηκε και ανδρώθηκε πάνω στην πέτρα που όρισε ο ίδιος ο Χριστός. Αυτοί όλοι χτίζουν πάνω στην πέτρα της μασονίας αλλά θα έρθει ο αέρας της κάθαρσης και θα διαλύσει όλες αυτές τις θρησκευτικές αυταπάτες.

Ματθ. 7,26 Και καθένας που ακούει αυτούς τους λόγους μου και δεν τους εφαρμόζει, θα είναι όμοιος με μωρόν άνθρωπον, ο οποίος έκτισε το σπίτι του εις την άμμον•

Ματθ. 7,27 και έπεσε η βροχή και ήρθαν τα ποτάμια και εφύσησαν ισχυροί οι άνεμοι και επέπεσαν με ορμήν στο σπίτι εκείνο, και το σπίτι εκρημνίσθη και η πτώσις του ήταν ολακληρωτική”.

Συχνά μπερδεύουμε τους μασόνους με τους σιωνιστές, όμως δεν είναι το ίδιο. Οι Εβραίοι πιστεύουν στην Παλαιά Διαθήκη αλλά είναι γνωστό πως ένα μεγάλο κομμάτι από τους Εβραίους έχει ταυτιστεί με την μασονία. Δεν μπορούμε να πούμε ότι όλοι οι Εβραίοι είναι σιωνιστές ή ότι όλοι οι Εβραίοι είναι μασόνοι.

Αποκ. 3,9 Ιδού, σου δίδω τώρα μερικούς από την συναγωγήν του σατανά, από εκείνους οι οποίοι λέγουν με κομπασμόν δια τον ευατόν των ότι είναι Ιουδαίοι, ενώ εις την πραγματικότητα δεν είναι, αλλά ψεύδονται. Ιδού, θα τους κατευθύνω και θα τους κάμω να έλθουν και να προσκυνήσουν εμπρός εις τα πόδια σου, ως προς άξιον επίσκοπον της Εκκλησίας μου και να μάθουν ότι εγώ σε έχω αγαπήσει.

Αυτές οι σκοτεινές και κρυφές μασονικές ομάδες που εργάζονται για τον διάβολο υπήρχαν ακόμα από την εποχή της αρχαίας Αιγύπτου και κυρίως την εποχή της Βαβυλώνας. Ο Χριστός όμως δεν είχε τίποτα το κρυφό αλλά κήρυττε φανερά σε όλο τον κόσμο την διδασκαλία του.

Ιω. 18,20 Απήντησε εις αυτόν ο Ιησούς• “εγώ φανερά ωμίλησα στους ανθρώπους• εγώ πάντοτε εδίδαξα εις τας συναγωγάς και εις τας αυλάς του ναού, όπου πάντοτε, πλήθη Ιουδαίων συγκεντρώνονται, και κρυφά δεν είπα τίποτε.
loading…

Λουκ. 8,17 Δεν υπάρχει κρυπτόν, το οποίον δε θα γίνη φανερόν και μυστικόν, το οποίον δε θα γίνη γνωστόν και δε θα φανερωθή. Αυτό συμβαίνει και με την διδασκαλία μου, η οποία οπωσδήποτε θα γίνη γνωστή εις όλον τον κόσμον.

Εκκλ. 12,13-14 να φοβήσαι τον Θεόν, να τηρής τας εντολάς του, διότι εις αυτό έγκειται η αξία και ο προορισμός παντός ανθρώπου. Και μη λησμονής ότι ο Θεός θα κρίνη όλας ανεξαιρέτως τας πράξεις των ανθρώπων, όσον απόκρυφοι και λησμονημένοι αν είναι αυταί• τόσον τας καλάς όσον και τας κακάς.

Και στο παρελθόν υπήρχαν άρχοντες και κυβερνήτες που υπηρετούσαν τον διάβολο αλλά στο τέλος καταστράφηκαν. Ενώ όμως οι αγαθοί και δίκαιοι βρίσκονταν στο περιθώριο έτσι και σήμερα οι άρχοντες του κόσμου είναι στην υπηρεσία του διαβόλου. Υπάρχουν όμως και αγαθοί και δίκαιοι και κυρίως οι άγιοι που μεσιτεύουν για την σωτηρία της ανθρωπότητας.

Δαν. 2,20 και είπεν• “ας είναι δοξασμένον το όνομα του Κυρίου στους αιώνας των αιώνων, διότι εις αυτόν ανήκει και υπάρχει πάσα σοφία και σύνεσις.

Δαν. 2,21 Αυτός μεταβάλλει εποχάς και χρόνους. Ανεβάζει στους θρόνους και καταβιβάζει από θρόνους βασιλείς. Αυτός δίδει σοφίαν στους σοφούς, σύνεσιν και ορθοφροσύνην στους συνετούς.

Δαν. 2,23 Εις σέ, Θεέ των πατέρων μου, αναπέμπω δοξολογίαν και αίνεσιν, διότι μου έδωσες σοφίαν και δύναμιν. Κατέστησες εις εμέ γνωστά αυτά, τα οποία δια της προσευχής σου εζήτησα, το όνειρον, δηλαδή, του βασιλέως και την ερμηνείαν αυτού”.

Διότι το μοναδικό φως είναι ο Σωτήρας μας και αυτός είναι ο μοναδικός βασιλιάς όλων των βασιλέων της οικουμένης.

Α Τιμ. 6,15 την οποίαν ένδοξον εμφάνισιν θα δείξη ο Θεός κατά τους καθωρισμένους καιρούς, ο μακάριος και ο μόνος εξουσιαστής, ο βασιλεύς των βασιλευόντων και ο κύριος των κυριευόντων•

Α Τιμ. 6,16 αυτός, ο οποίος μόνος έχει από τον εαυτόν του την αθανασίαν και αιωνιότητα, ο οποίος κατοικεί στο απλησίαστον δι’ όλα τα δημιουργήματα φως και το οποίον κανείς από τους ανθρώπους ούτε είδε ούτε ημπορεί να ίδη. Εις αυτόν δε ανήκει η τιμή και η αιωνία και ακατάλυτος εξουσία. Αμήν.

Το ντοκιμαντέρ Zeitgeist λέει ότι ο Χριστός αντιπροσωπεύει τον ήλιο, αλλά το φως του κόσμου δεν είναι ο φυσικός ήλιος αλλά αυτός που δημιούργησε τον ήλιο. Για αυτό το λόγο απαγόρευσε ο Θεός να λατρεύουμε άλλους θεούς εκτός από τον έναν και αληθινό.

Δευτ. 17,2 Εάν εις κάποιαν από τας πόλεις, τας οποίας Κυριος ο Θεός σου δίδει, ευρεθή άνδρας η γυναίκα, που θα διαπράξουν πονηρίαν ενώπιον Κυρίου του Θεού σου, ώστε να παραβούν και καταπατήσουν την εντολήν του,

Δευτ. 17,3 και μεταβούν αλλού δια να λατρεύσουν άλλους θεούς και προσκυνήσουν αυτούς, τον ήλιον, την σελήνην, η ο,τιδήποτε άλλο από τον ουράνιον κόσμον, τα οποία σε διέταξεν ο Κυριος να μη λατρεύης,

Ιεζ. 8,12 Μου είπε τότε ο Κυριος• “βλέπεις, υιέ ανθρώπου, τι κάνουν οι πρεσβύτεροι του ισραηλιτικού λαού ο καθένας μέσα στον απόκρυφον κοιτώνα του; Διότι αυτοί είπαν• Ο Κυριος δεν μας βλέπει, έχει πλέον εγκαταλείψει ο Κυριος την χώραν του”!

Ιεζ. 8,13 Ο Κυριος είπεν ακόμη προς εμέ• “θα ίδης ακόμη μεγαλυτέρας παρανομίας, τας οποίας αυτοί διαπράττουν”.

Ιεζ. 8,14 Με εισήγαγεν εις την είσοδον της πύλης του ναού του Κυρίου, η οποία ευρίσκεται προς βορράν. Και ιδού, εκεί ήσαν γυναίκες, που εκάθηντο και εθρηνούσαν τον θάνατον του ειδωλολατρικού θεού Θαμμούζ.

Ιεζ. 8,15 Και είπε προς εμέ ο Κυριος• “υιέ ανθρώπου είδες; Θα ίδης όμως έργα ανθρώπων χειρότερα από αυτά”.

Ιεζ. 8,16 Με έφερε κατόπιν είς την εσωτερικήν αυλήν του ναού του Κυρίου και ιδού εις τα πρόθυρα του ναού του Κυρίου, ανάμεσα από την στοάν του νάρθηκος του ναού και του θυσιαστηρίου, ήσαν εικόσι περίπου άνδρες με τα οπίσθιά των γυρισμένα προς τον ναόν του Κυρίου, με τα πρόσωπά των δε εστραμμένα προς την αντίθετον διεύθυνσιν, προς ανατολάς. Αυτοί προσκυνούσαν τον ήλιον.

Στους παπικούς παρατηρούμε πολλά στοιχεία της λατρείας του ήλιου που δεν είναι παρά ο ψεύτικος θεός του Εωσφόρου.

Όταν ο Θεός θα δημιουργήσει τον καινούργιο κόσμο, εμείς δεν θα έχουμε πλέον ανάγκη από αυτόν τον ήλιο του Εωσφόρου.

Αποκ. 22,5 Και νύκτα δεν θα υπάρχη πλέον εκεί, ούτε και καμμία ανάγκη λύχνου και φωτός ηλίου, διότι Κυριος ο Θεός θα φωτίζη αυτούς με το απρόσιτον υπέρλαμπρον αυτού φως, και θα βασιλεύσουν στους αιώνας των αιώνων.

Ματθ. 10,35 Διότι ήλθα να χωρίσω τον ασεβή υιόν εναντίον του πιστού πατρός του και την ασεβή θυγατέρα εναντίον της μητρός της και την νύμφην ενάντιον της πενθεράς της.

Ματθ. 10,36 Και θα γίνουν εχθροί του πιστού ανθρώπου οι οικιακοί του, που δεν θα δεχθούν το Ευαγγέλιον της σωτηρίας.

Α Ιω. 1,5 Και αυτή είναι η υπόσχεσις, την οποίαν έχομεν ακούσει από αυτόν τον Υιόν και σας αναγγέλλομεν, ότι ο Θεός είναι φως, το απόλυτον φως της απείρου αγιότητος και πάσης τελειότητος και δεν υπάρχει εις αυτόν σκότος ούτε ίχνος σκότους, ουδεμία, ούτε η παραμικροτέρα, κηλίς ατελείας.

Ο Χριστιανισμός ας ανακύψει, και οι πολεμιστές του Θεού να διαδώσουν την κληρονομία τους η οποία είναι η ένδοξη χριστιανοσύνη. Θα έρθει η μέρα όπου η κυριαρχία των ασεβών θα εξαλειφθεί από τους υπηρέτες του χριστιανισμού και θα επιστρέψει στους δικαίους. Δηλαδή σε όλους αυτούς που ακολουθούν το δρόμο του μαρτυρίου, αυτοί οι οποίοι «αι δοξολογίαι και τα εγκώμια του Θεού των θα υπάρχουν πάντοτε, και θα απαγγέλλωνται δια του λάρυγγός των» Ψαλ. 149,6, που βαδίζουν στο μονοπάτι της δικαιοσύνης «και φωτίζουν με το παράδειγμά των και με τα λόγια των πάντοτε, έως ότου έλθη η ημέρα της πλήρους λαμπρότητος και δόξης των» Παρ. 4,18, και καταπατούν τον δρόμο που οδηγεί στο σκότος, αυτοί οι οποίοι διαλογίζονται με τα λόγια «Εκείνος που εμπνεόμενος από εμέ ευλαβείται και φοβείται τον Κυριον, μισεί την αδικίαν» Παρ. 8,13.

 

 

ill1.jpg

ill2.jpg

ill3.jpg

Γιώργος Λακαφώσης

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.