Την Πέμπτη, 28η Οκτωβρίου, το νησί των Αρκιών δεν θα γιορτάσει μόνο! Η παρέλαση θα γίνει κανονικά με τους δύο μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του νησιού και δίπλα τους θα παρελάσει η “Πατμιάδα Σχολή”, μεταξύ των μαθητών της οποίας και ο δικός τους Χρήστος Καμπόσος!

Ο μαθητής που έκανε παρέλαση μόνος στους Αρκιούς μέχρι πρότινος, αφού δεν είχε άλλο μαθητή το σχολείο! Ο Χρήστος, που ήταν ο μοναδικός μαθητής του μικρότερου σχολείου της Ευρώπης, το οποίο βρίσκεται στους Αρκιούς, αποφοίτησε το καλοκαίρι και πλέον βρίσκεται στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο-Λύκειο Πάτμου, αυτό της Πατμιάδας Σχολής. Για πρώτη φορά, μάλιστα, βρίσκεται στην ίδια τάξη με άλλους μαθητές, ενώ είναι και ο μόνος από τα παιδιά των Αρκιών που συνεχίζει τη φοίτησή του στο γυμνάσιο, αφού κανένα από τα παιδιά του νησιού δεν είχε συνεχίσει τη φοίτησή του στο γυμνάσιο παλαιότερα.

Σύμφωνα με το humanstories.gr, o Άγγελος και η Ηλιάνα, τα δύο παιδιά των Αρκιών, θα παρελάσουν με καμάρι και τιμή. Από την πλευρά τους, οι κάτοικοι των Αρκιών ευχαριστούν θερμά την Πατμιάδα Σχολή και όλους τους ανθρώπους που μεσολάβησαν, ώστε την Πέμπτη στους Αρκιούς να έχουνε γιορτή.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.