Ο Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας με ανάρτησή του στο Facebook εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους Μητροπολίτες Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ Μητροπολίτη Ελβετίας κ. Μάξιμο και τον Διάκονό Ιερολ. κ. Γεώργιο Αρβανιτίδη για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών ενοριών της Μητρόπολης Σουηδίας.

“Είμαι βαθύτατα ευγνώμων στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ για την αποστολή του Παν. Αρχιμανδρίτου κ. Δαμασκηνού Μούρτζη, από την Αίγινα, ο οποίος εξυπηρέτησε τις λειτουργικές ανάγκες της ενορίας μας στο Γκέτεμποργκ, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελβετίας κ. Μάξιμο για την αποστολή του Παν. Αρχιμανδρίτου κ. Ματθαίου Λαδά, από τη Γενεύη, ο οποίος εξυπηρέτησε τις λειτουργικές ανάγκες της ενορίας μας στην Ουψάλα και τη Στοκχόλμη, καθώς και στο Διάκονό μας Ιερολ. κ. Γεώργιο Αρβανιτίδη, ο οποίος διακόνησε στον Καθεδρικό Ναό της Στοκχόλμης κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδος και του Πάσχα”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σεβασμιώτατος κ. Κλεόπας.

Στην πανήγυρη του Αγίου Γεωργίου μαζί με τον Σεβασμιώτατο λειτούργησαν οι Παν. Αρχιμανδρίτες κ.κ. Σωσίπατρος Στεφανούδης, Βαρθολομαίος Ιατρίδης, Δαμασκηνός Μούρτζης και Ματθαίος Λαδάς.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.