Συνταγή για λαδερά φασολάκια του παπά Χερουβίμ.

Υλικά Συνταγής

600 γραμμάρια φασολάκια φρέσκα ή κατεψυγμένα
4 φλιτζάνια λάδι
3 ποτήρια νερό
4 κουταλάκια τριμμένο κρεμμύδι
1 1/2 φλιτζάνι ντομάτα τριμμένη
μισό κουταλάκι αλάτι
λίγο πιπέρι

Παρασκευή Συνταγής

Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα πλύνουμε.
Αν είναι κατεψυγμένα τα βάζουμε στην κατσαρόλα όπως είναι.
Τα τοποθετούμε στο τσικάλι με το λάδι και το κρεμμύδι και τα ανακατεύουμε λίγο, σαν τα ροδίσουμε.
Ύστερα ρίχνουμε το νερό.
Στα κατεψυγμένα όχι, μόνον αν δούμε ότι χρειάζονται.
Πριν ψηθούν καλά ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ντομάτα και τα αφήνουμε όλα τα ψηθούν αρκετά, αλλά να είναι η σάλτσα λίγο ζουμερή.
Αν θέλουμε βάζουμε λίγες πατάτες, όταν ρίξουμε την ντομάτα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.