ΘΑΥΜΑ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ: Βοήθησε άνδρα με οπισθοπεριτοναϊκό λιποσάρκωμα. Μας διηγείται η κα. Μαρία Κορνηλάκη: Σας γράφω για κάτι που εγώ θεωρώ ότι είναι θαύμα του Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης. Ο σύζυγος μου 45 ετών διαγνώστηκε ξαφνικά με οπισθοπεριτοναϊκό λιποσάρκωμα πριν 2 χρόνια.

Διαβάστε επίσης και δείτε σε βίντεο για το θαύμα του Αγίου Εφραίμ σε Αρχιερέα της Εκκλησίας πως σώθηκε στο χειρουργείο.

Μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια έκανε 2 μεγάλα και δύσκολα χειρουργεία.

Το δεύτερο χειρουργείο το έκανε τον Απρίλιο του 2022 για αφαίρεση πάλι του λιποσαρκώματος.

Το Μάιο του 2022 κάναμε μαγνητική για να δούμε την επιτυχία του χειρουργείου. Εγώ και ο σύζυγός μου εκείνη την περίοδο μάθαμε για τον Άγιο Εφραίμ (δεν τον γνωρίζαμε μέχρι τότε) και ήρθαμε στο μοναστήρι (Νέας Μάκρης) να παρακαλέσουμε τον Άγιο να τον βοηθήσει και να έχουμε καλά αποτελέσματα.

Μόλις επιστέψαμε στο σπίτι μας μετά το προσκύνημα και ενώ τα αποτελέσματα τα περιμέναμε 2-3 ήμερες μετά μου ήρθαν στο email μου τα αποτελέσματα εκείνη τη στιγμή και ήταν άριστα.

Δεν υπήρχε τίποτα υπολειμματικό μετά την επέμβαση.

Μετά από αυτό και μέχρι σήμερα που σας γράφω έχουμε επισκεφθεί αρκετές φορές το μοναστήρι. Το Αύγουστο του 2022 κάναμε ξανά μαγνητική και πάλι όλα είναι άριστα.

Κάθε φορά φεύγοντας από την Μονή στο χώρο του πάρκινγκ παρακαλώ τον Άγιο να μου δείξει την παρουσία του. Και τότε μυρίζω έντονα ένα άρωμα από λιβάνι που διαρκεί για λίγο.

Σας γράφω αυτή την εμπειρία μου γιατί διάβασα ότι ο Άγιος θέλει να λέμε για τα θαύματα που βιώνουμε για να μεγαλώνει η πίστη όλων των χριστιανών.

Ευχαριστώ τον Άγιο και δοξάζω παντού το όνομά του.

Με εκτίμηση
Μαρία Κορνηλάκη

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. ΜΑΡΙΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ 1 χρόνο πριν

    Ας κάνουν υπομνήματα οι γνωστοί και μη εξαιρετεοι, να κλείσει η Μονή του Αγίου Εφραίμ, γιατί μαζεύει πολύ κόσμο και γίνονται θαύματα.
    Καλύτερα να πάνε στα μοναστήρια της Αργολίδας η στο σπίτι του Τίποτα Τατσόπουλου.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.