Ο ΑΓΙΟΣ ΑΒΒΡΑΚΟΥΜ χαρίζει παιδάκι σε νέο ζευγάρι. Ακόμα ένα τεράστιο θαύμα που δίνει παιδάκι ο Άγιος Αββακούμ. Θαύμα τεκνογονίας σε ζευγάρι από τον Τίμιο Σταυρό του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και τα χαριτόβρυτα λείψανα του Οσίου Αββακούμ του Θαυματουργού στην Σοφία και τον Μάρκο ανδρόγυνο από την Λάρνακα πνευματικά παιδιά του γέροντα Νεκταρίου του Ηγουμένου του Ιερού Ανδρικού Μητροπολιτικού Ησυχαστηρίου του Οσίου Αββακούμ του εν Καλαμιθάση του Θαυματουργού στο Φτερικούδι.

Ο Άγιος Αββακούμ με θαύμα χαρίζει παιδάκι…

Όταν πήγαν στο μοναστήρι ο Γέροντας Νεκτάριος τους σταύρωσε στην Πανήγυρη του Ησυχαστηρίου του Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι 2 Δεκεμβρίου.

Έφτασαν στο μοναστήρι απογοητευμένοι μετά από σύσταση του γιατρού ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδάκι παρά μόνο με την βοήθεια εξωσωματικής και χωρίς εγγύηση αν θα πετύχει.

Με την άδεια της Σοφίας και του Μάρκου δημοσιεύεται το θαύμα αυτό με την ίδια την Σοφία να το αφηγείται συγκινημένη και χαρούμενη ευχαριστώντας τους Αγίους μας.

Σιγά σιγά γνωρίσουν όλοι αυτόν τον μεγάλο Άγιο και το Ησυχαστήριό του, αυτή τη ζέστη αγκαλιά. Στο μοναστήρι του Αγίου Αββακούμ φυλάσσεται επίσης και ο Θαυματουργός Τίμιος Σταυρός του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω την ομολογία πίστεως από το ζευγάρι από την Λάρνακα της Κύπρου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.