Διαβάσαμε το παιδικό βιβλίο "Χριστούγεννα στη Βηθλεέμ" των εκδόσεων Άθως ΠΑΙΔΙΚΑ και μοιραζόμαστε τις εντυπώσεις μας...

Χριστούγεννα στη Βηθλεέμ. Ένα πρωτότυπο διδακτικό παιδικό βιβλίο που θα διδάξει και συνάμα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους.

Το βιβλίο της δικηγόρου Κατερίνας Δανδουλάκη-Χιόνη, που φιλοξενούν οι έγκριτες εκδόσεις Άθως παιδικά, είναι ένα αφήγημα που μόνο με τα κοινά παραμύθια του εμπορίου δεν μοιάζει.

Πλούσιο σε εικόνες, εμπεριέχει σκίτσα των πρωταγωνιστών της γεννήσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, όπως επίσης και εμπεριστατωμένη κάτοψη των περιοχών της Βηθλεέμ, των σπιτιών της πόλης, της υπαίθρου, επιθυμώντας να ταξιδέψει τον αναγνώστη νοητά στην πραγματικά μαγική εκείνη εποχή για να βιώσει πιο ζωντανά τα τεκταινόμενα.

Εμπεριέχει πλούσια αναφορά στα ιστορικά γεγονότα της Γέννησης, περιγραφικό, ευανάγνωστο, παρέχοντας τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να κόψουν τις φιγούρες των πρωταγωνιστών, να φτιάξουν χειροτεχνίες, να ζωγραφίσουν πρόσωπα και γεωγραφικές τοποθεσίες.

Επεξηγεί με ιδιαίτερη προσοχή κάθε λεπτομέρεια, αντικείμενο, σημείο, τοποθεσία με χαρακτηριστική αρίθμηση.

Το στοιχείο που το καθιστά ως ένα από τα ποιοτικά παιδικά βιβλία είναι αναμφίβολα η χρήση δύο γλωσσών, ελληνικά και αγγλικά σε αντιπαραβολή, δίνοντας τη δυνατότητα στο παιδί την εκμάθηση μαζί με το παιχνίδι.
Κάθε κείμενο, λεζάντα, υπότιτλος, αντικείμενο αντιστοιχεί και στην αγγλική ορολογία, διδάσκοντας ακόμα και τους μεγάλους λεξιλόγιο που μέχρι τώρα αγνοούσαμε.

Ένα ιδιαίτερης αισθητικής πόνημα, άριστης ποιότητας και προσιτής τιμής, άξιο και έτοιμο να κοσμήσει κάθε οικογενειακή βιβλιοθήκη.

Καλή ανάγνωση και Καλές γιορτές!

Επίσημη Ιστοσελίδα – Online Αγορά

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.