Η Ένωση Χριστιανών Επιστημόνων και η Χριστιανική Ένωση Νεανίδων, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Δεληγεώργη, διοργάνωσαν την Δευτέρα 11/11 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος εκδήλωση – παρουσίαση του βιβλίου «Θεμελιώδεις Αλήθειες της Ορθόδοξης Εκκλησίας», έκδοση του Ιδρύματος Δεληγεώργη, του αείμνηστου Θεολόγου, επίτιμου Λυκειάρχη Κωνσταντίνου Σουλιώτη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος κ. Νικόλας Δεληγεώργης, που αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Ιδρύματος και επεσήμανε τη φράση του βιβλίου «Οι Θρησκευτικές Αλήθειες Πρέπει να εφαρμόζονται».

Αμέσως μετά προβλήθηκε βίντεο – παρουσίαση, με στιγμές από τη ζωή του συγγραφέα, που είχε επιμεληθεί η γραμματέας της ΕΧΕ κ. Ελένη Ζαχαριάδου.

Κατόπιν, το λόγο πήρε η Πρόεδρος της ΕΧΕ κ. Τέα Βασιλική, που και ανέγνωσε το βιογραφικό του συγγραφέως. Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από την υπεύθυνη της ΧΕΝ Βόλου κ. Πηνελόπη Παπαθανασίου και από την αντιπρόεδρο της ΕΧΕ κ. Ευρυδίκη Βεργή – Ρομφαία .

Το γενικό συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Μουσικός – Συγγραφέας κ. Στάθης Λιώτης, ενώ στη μουσική ήταν ο Μουσικολόγος – Μαέστρος κ. Δημήτρης Νάνος.

Την εκδήλωση έκλεισε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος Πρωτ. Νασιώκας Νικόλαος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Δεληγεώργη και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και αναφέρθηκε στο πρόσωπο και στην πορεία του Μακαριστού Σχολάρχου του Εκκλησιαστικού Λυκείου Βόλου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.