ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Δείτε τι αναφέρουν οι ήρωες γονείς, Δημοσθένης και Ειρήνη Δούκα , Ιατρός και Οικονομολόγος για το θαύμα που έζησε η Μάιρα.

Εντελώς ξαφνικά το περασμένο καλοκαίρι και ενώ βρισκόταν με την οικογένειά της στην Ρόδο για διακοπές, διεγνώσθη με την πλέον επιθετική μορφή καρκίνου .

Νοσηλεύτηκε σε γνωστό Ογκολογικό Νοσοκομείο όπου μετά από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ήρθε αντιμέτωπη με την πιο σκληρή πραγματικότητα.

Οι γιατροί έδωσαν 6 μήνες ζωή για το κορίτσι ενώ οι επίπονες θεραπείες συνεχίζονταν.

Μια μέρα επισκέφθηκαν την Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου από όπου ο πνευμετικός τους τους εδωσε το λαδάκι του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου και την προσευχή συμβουλεύοντας τους να τη διαβάζουν κάθε μέρα.

Και τελικά το θαύμα έγινε, στις επόμενες εξετάσεις στο νοσοκομείο ο καρκίνος είχε υποχωρήσει προς έκπληξιν των γιατρών οι οποίοι μιλούσαν για θαύμα.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.