ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: ΞΕΣΠΑ ο Μάριος Ζωγράφος, πατέρας του 35χρονου Αχιλλέα που βίωσε το θαύμα στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού. Τι σας φταίει ο π Δημήτριος;

Δείτε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE τι αναφέρει:

΄΄Παρακολουθώ καιρό τώρα την χολή που βγάζουν ορισμένοι, εναντίον του π. Δημητρίου Λουπασακη, του Ιερού Ναού των Αγίων Ισιδωρων Λυκαβηττού. Ήθελα να ήξερα σε τι τους ενόχλησε, ” μείωσε τους πιστούς από τις ενορίες τους? τους κατέκρινε ότι δεν λειτουργούν καλά? ζήτησε λεφτά από τους προσκυνητές?” Πράγματι δεν ξέρω τι να υποθέσω.

Αυτό που γνωρίζω ότι ακόμα και ο μέχρι πρότινος ΑΝΔΡΑΣ (που έχει πάρει την μισή Αθήνα, ευτυχώς την γλυτωσα) καταφέρθηκε εναντίον του. Αλλά δεν είδα και κανένας μας υποθέτω, κάποια δήλωση των εν λόγω, ιερωμένου και δήθεν πολιτευτή, για την βάπτιση των παιδιών με γονείς…….. Από τον Ελπιδοφόρο με την άδεια του μητροπολίτη Βούλας – Βουλιαγμένης, ίσως επειδή ήταν επώνυμοι όπως και οι νονοί.
Ας φροντίσουν οι ανωτέρω τα των οίκων τους και ας αφήσουν τους πιστούς να επιλέξουν που θα λειτουργηθουν.΄΄

Το θαύμα στον Μάριο Ζωγράφο

Τι αναφέρει ο Μάριος Ζωγράφος.

Συγκίνηση και θαύματα ζωής στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Ο Μάριος Ζωγράφος, πατέρας του 35χρονου Αχιλλέα, μας μιλά για τη συγκλονιστική εμπειρία που βίωσαν οικογενειακά όταν ο γιος του διαγνώστηκε με μία επιθετική μορφή καρκίνου.

Η ευλογία του πατέρα Δημητρίου, ο Τίμιος Σταυρός και η ακλόνητη πίστη, που τους έκανε κοινωνούς του θαύματος και της πλήρους αποκατάστασης της υγείας του Αχιλλέα.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.