Προσευχή για Μακεδονία: Μεγάλη είναι αυτήν την ώρα η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online για την Ιερά Αγρυπνία και προσευχή για τη Μακεδονία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου.

Βουβό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία με μεγάλη την προσέλευση του κόσμου τώρα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου μετά το κάλεσμα από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online για την Ιερέα αγρυπνία και προσευχή για τη Μακεδονία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου προεξάρχοντος του ηρωικού αρχιμανδρίτη και προέδρου της εστίας πατερικών μελετών π. Σαράντη Σαράντου ο οποίος πάντοτε δίνει τον παλμό σε θεμελιώδη για την ορθοδοξία γεγονότα.

Οι πιστοί προσήλθαν από κάθε γωνία της Αθήνας για να αντιδράσουν μέσω του πιο ισχυρού μας όπλου, της προσευχής ενάντια στην παραχώρηση της Μακεδονίας μας.

Ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος του οποίου τη μνήμη τιμούμε αύριο να βοηθήσει να αποτρέψουμε το εθνικό έγκλημα που πάει να συντελεστεί.

Συμφωνία των Πρεσπών

Με τεχνητά επεισόδια εμπόδισαν διάφοροι σκοτεινοί κύκλοι το να διεξαχθεί ομαλά το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, μιας και με τεχνητή ένταση προκάλεσαν επεισόδια και έπνιξαν Ιεράρχες, Ιερείς, Γέροντες Μοναχούς, άνδρες, γυναίκες και παιδιά στα χημικά και τα δακρυγόνα. Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους Έλληνες να ενώσουμε την προσευχή μας για τη Μακεδονία.

Πολλές φωνές μας ψιθυρίζουν στο αυτί: «Είναι μια χαμένη μάχη».

Να μη δώσουμε σημασία στις φωνές που μας θέλουν σιωπηλούς και άπραγους. Ακόμα και να χάσουμε θα ξέρουμε ότι πέσαμε για τα δίκαια της πατρίδας.
Κλήρος και λαός, πλάι πλάι, καρδιοχτύπι καρδιοχτύπι.

Πάμε ειρηνικά, με σεβασμό και ενότητα να γράψουμε ιστορία.

25 Ιανουαρίου η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου. Διαβάστε για το βίο του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου και τι εορτάζει η Ορθοδοξία μας 25 Ιανουαρίου.

Συλλαλητήριο πιστών Προσευχή Μακεδονία

Προσευχή Μακεδονία

Προσευχή Μακεδονία Γρηγόριος

Βουβό Συλλαλητήριο πιστών Προσευχή Μακεδονία Μαρούσι

Προσευχή Μακεδονία πάτερ Σαράντης

Προσευχή Μακεδονία Μαρούσι

Βουβό Συλλαλητήριο από ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online και πλήθος πιστών στην Προσευχή για Μακεδονία

Βουβό Συλλαλητήριο από ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online και πλήθος πιστών στην Προσευχή Μακεδονία

Βουβό Συλλαλητήριο από ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online και πλήθος πιστών Προσευχή Μακεδονία

Βουβό Συλλαλητήριο ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online και πλήθος πιστών στην Προσευχή Μακεδονία

Βουβό Συλλαλητήριο πλήθος πιστών στην Προσευχή για Μακεδονία

Βουβό Συλλαλητήριο πιστών Προσευχή Μακεδονία

Διαβάστε επίσης ποιοι είναι οι δύο υποψήφιοι για τη Μητρόπολη Σιατίστης.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Κουτσουρνα Άννα

Μπράβο σας θά προσευχηθούμε και εμείς μαζί σας για την Μακεδονία μας έστω και από μακριά αφού δεν μας ακούνε οι κυβερνώντες θα μας ακούσει Εκείνος που είναι πάντα δίπλα μας στα δύσκολα!