ΒΟΥΛΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Μετά από μία επεισοδιακή Παρασκευή στη Βουλή, με υψηλούς τόνους, απειλές για πραξικόπημα και πολλές κόντρες, το ενδιαφέρον σήμερα στρέφεται στις ομιλίες Τσίπρα-Μητσοτάκη και στην ψηφοφορία.

Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαρατάξη και Ποτάμι έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν υπέρ της πρότασης δυσπιστίας, ενώ η Ένωση Κεντρώων έχει αποστείλει επιστολή στη ΝΔ και ζητά δέσμευση ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ θα ανατρέψει τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ», για να ψηφίσει υπέρ της πρότασης μομφής.

Το ΚΚΕ αποχώρησε την Παρασκευή από τη συζήτηση. Το ΚΚΕ έχει αποχωρήσει από τη συζήτηση.

Μετά τα ανήκουστα που είπε χθες ο Κ. Μπαρμπαρούσης, στη Χρυσή Αυγή έχει επιβληθεί το μέτρο της στέρησης λόγου, όμως έχει δικαίωμα να παρίσταται στην ψηφοφορία.

Ο Πρόεδρος της Βουλής πρότεινε η ψηφοφορία, επί της προτάσεως δυσπιστίας, να ξεκινήσει κοντά στις 18:30 το απόγευμα και αφού προηγουμένως μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί. Ήδη έχουν λάβει το λόγο 115 βουλευτές.

Δείτε ζωντανά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://parltv.live.grnet.gr/webtv/

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου ο Γιάννης Βρούτσης σημείωσε: «Από απόψε το βράδυ κανείς δε θα μπορεί να κρυφτεί» και εστίασε τα πυρά του στους ΑΝΕΛ, οι οποίοι όπως είπε εμφανίζονται διπρόσωποι.

«Όσοι ψηφίσουν εναντίον της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ δίνουν μελάνι στον κ. Τσίπρα και στον κ. Κοτζιά να υπογράψουν τη συμφωνία» τόνισε.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.