Αποκαλύψεις από τον μέχρι πρότινος Εκτελεστικό Διευθυντή Διοίκησης της Αρχιεπισκοπής

Ο πρώην Εκτελεστικός Διευθυντής Διοίκησης της Αρχιεπισκοπής και υπεύθυνος επί των οικονομικών κ. Τζέρι Δημητρίου, ο οποίος απολύθηκε πριν πέντε μήνες από την Αρχιεπισκοπή όταν έγιναν οι αποκαλύψεις της «πτώχευσης» της, με μακροσκελή επιστολή του αποκαλύπτει ότι ο Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος γνώριζε τα πάντα για την οικονομική κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος μέχρι σήμερα διακήρυττε παντού και μάλιστα γραπτώς και στα ανακοινωθέντα ότι δεν γνώριζε, επιρρίπτοντας ευθύνες εμμέως πλην σαφώς στον κ. Τζέρι Δημητρίου.

Υπενθυμίζεται ακόμα πως πλείστες όσες φορές ο «Εθνικός Κήρυξ» στην αρθρογραφία του τόνισε πως ο Σεβασμιότατος είχε ενημέρωση για τα πάντα.

Ο κ. Τζέρι Δημητρίου στην επιστολή του με ημερομηνία 24 Ιανουαρίου 2018 την οποία απευθύνει προς τον Αρχιεπίσκοπο με αντίγραφο στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο και στα μέλη της Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής, γράφει ανάμεσα στα άλλα και τα εξής:

«Δεν είσαστε εσείς ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κατά τα τελευταία 17 χρόνια; Δεν εργασθήκαμε μαζί με τον Μάικλ Τζαχάρη, τον Μανώλη Δήμο και πολλούς πολλούς άλλους κατ’ αρχήν να επιλύσουμε την διάλυση στην οποία ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Σπυρίδων έχει ρίξει την Αρχιεπισκοπή;»

Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ώρες….

Θ. Καλμούκος-Εθνικός Κήρυξ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.