Βαυαρική εφημερίδα πλέκει το εγκώμιο της κ. Σώζας Μπαλδεράνου, Ελληνίδας Δημοτικής Συμβούλου στη πόλη Taufkirchen.

Η κ. Σώζα Μπαλδεράνου είναι από ετών εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στη πόλη Τάουφκιρχεν της Βαυαρίας καί προσφέρει ένα θαυμάσιο κοινωνικό έργο.

Με το ελληνικό της ταμπεραμέντο, καρδιά και φιλότιμο μετέχει εθελοντικά και με πνεύμα αυτοθυσίας ως πρόεδρος στο Σύλλογο θεραπείας ανάπηρων παιδιών με ιπποθεραπεία, στην Επιτροπή του Δήμου για Οικογένεια, μετανάστευση και πρόσφυγες και στη λειτουργία της Ελληνορθόδοξης Ενορίας της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας στην πόλη αυτή.

Η κ. Μπαλδεράνου βίωσε προ μηνών μια μεγάλη, δύσκολη και επικίνδυνη περιπέτεια υγείας με όγκο στο κεφάλι, εγχειρίστηκε τρεις φορές και βρίσκεται τώρα στο στάδιο αποθεραπείας.

Παρά την περιπέτειά της αυτή, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό την κοινωνική της εθελοντική προσφορά, δίνοντας ένα εξαίρετο παράδειγμα προς μίμηση στη Βαυαρική κοινωνία.

Η μεγάλης κυκλοφορίας βαυαρική εφημερίδα Merkur αφιέρωσε στις 31.12.2019 ένα εκτενές άρθρο, αφιερωμένο στη ενεργή πολιτική και κοινωνική ζωή της κ. Μπαλδεράνου και στο πείσμα της να συνεχίζει και από το κρεββάτι του πόνου να προσφέρει ελπίδα, προοπτική, υπομονή και επιμονή σε ανάπηρους ανθρώπους και κυρίως σε παιδιά.

Η Εκκλησία μας αγκαλιάζει με περισσή ευγνωμοσύνη το θεάρεστο έργο της κ. Μπαλδεράνου και της εύχεται καλή και ταχεία ανάρρωση.

Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μαλαμούσης / ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.