ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ: Καθηλώνει με τα λόγια της σε ανάρτηση στον λογαρισμό της στα κοινωνικά δίκτυα η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα που σώθηκε από το τρομακτικό δυστύχημα με το ελικόπτερο Χίουι.

Με ανάρτησή της στο λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα, η Βασιλική Πλεξίδα συγκινεί με τα λόγια της για την Παναγία Ακρωτηριανή της Σερίφου που όπως γράφει χαρακτηριστικά ΄΄Μου χάρισε λύτρωση της ζωής διασώζοντάς με και θεραπεύοντάς με΄΄.

Δείτε τι έγραψε η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα:

΄΄ΤΗΣ ΣΕΡΙΦΟΥ ΤΟΝ ΓΟΝΟΝ ΚΑΙ ΘΝΗΤΩΝ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΙΣΜΑ, ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΤΟ ΣΤΕΦΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ, ΩΣ ΜΥΡΟΝ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙΣ ΠΟΤΑΜΟΝ, ΩΣ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΣΗΣ ΓΗΣ ΠΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΝ, ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΑΙ ΔΥΝΑΜΟΙΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΠΙΣΤΟΙΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΣΕΙΝ, ΔΟΞΑ ΤΟΙΣ ΣΟΙΣ ΔΟΞΑΖΟΥΣΕΙ ΤΗΣ ΣΗ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΣΕ ΣΤΕΦΑΝΩΣΑΝΤΙ, ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ Ο ΠΟΙΜΗΝ ΠΡΕΣΒΗΝ ΑΚΟΙΜΗΤΟΝ

ΘΕΟΤΟΚΕ ΠΑΡΘΕΝΕ
ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΑΓΙΑ
ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΗ ΣΕΡΦΙΩΤΙΣΣΑ
ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Η ΚΥΡΙΑ
ΓΕΝΟΥ ΣΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ ΗΜΩΝ
ΑΜΗΝ

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ Η ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΗ ΣΕΡΦΙΩΤΙΣΣΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΣΙΦΝΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΝΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΙΑΣΩΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ. ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΙΣ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (Ν. Η) ΚΑΙ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ (Π. Η).΄΄

 

Βασιλική Πλεξίδα: Συγκλονίζει το νέο μήνυμα της κοπέλας που σώθηκε από την Παναγία μας

 

Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο συνταγματάρχης (ΤΘ) Θωμάς Αδάμου, ο ταγματάρχης (ΑΣ) Δημοσθένης Γούλας και ο υπολοχαγός (ΑΣ) Κωνσταντίνος Χατζής.

Το ελικόπτερο θα εκτελούσε πτήση επιτήρησης κατά μήκος των βορείων συνόρων για την εμπέδωση αισθήματος ασφαλείας στους κατοίκους των ακριτικών περιοχών, δραστηριότητα που επαναλαμβάνεται κατά τακτά διαστήματα.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.5 (4 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.