ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Βασιλική Πλεξίδα είναι η Αρχιλοχίας που διεσώθη έπειτα από θαυμαστή παρέμβαση της Παναγίας μας καθώς έπεσε το ελικόπτερο τύπου Χιούι στο Σαραντάπορο.

Η Βασιλική Πλεξίδα έχει μιλήσει δημόσια και έχει συγκλονίσει τους Έλληνες περιγράφοντας το θαυμαστό τρόπο με τον οποίο διεσώθη από την Παναγία μας κατά την πτώση του ελικοπτέρου.

Διαβάστε τι έγραψε σήμερα:

΄΄ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΡΥΧΙΤΙΣΣΑΣ

ΤΗΣ ΣΕΡΙΦΟΥ ΑΓΛΑΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΡΥΧΙΤΙΣΣΑ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ, ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙΣ ΤΑΧΕΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ,

ΕΛΕΗΘΗΝΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ ΗΜΩΝ, ΣΕΡΙΦΟΥ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ.΄΄

Μία από τις τρεις θαυματουργές εικόνες της Ιεράς Μονής Παναγίας Ευαγγελιστριας Ακρωτηριανης Σεριφου είναι και αυτή της Παναγίας Μεταλλειορυχιτισσας, την οποία την χάρη εορτασαμε πανηγυρικά την Παρασκευή 30 Ιουνίου ( Π. Η) 13 Ιουλίου (Ν. Η).

Συγχρόνως, με την πανηγυρη της θαυματουργης εικόνας της Παναγίας της Μεταλλειορυχιτισσας, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ευχαριστηρια λειτουργία για την διάσωση μου μετά από την πτώση του ελικοπτέρου στις 19 Απριλίου 2017 από την θαυματουργη εικόνα της Παναγίας μας της Ακρωτηριανης Θεραπευτριας Σερφιωτισσας η οποία εορταζει στις 13 Φεβρουαρίου (Ν. Η) Και 31 Ιανουαρίου (Π. Η)΄΄

Διαβάστε περισσότερα για την Βασιλική Πλεξίδα στα άρθρα που υπάρχουν στον σύνδεσμο Βασιλική Πλεξίδα.

Συγχρόνως, με την πανηγυρη της θαυματουργης εικόνας της Παναγίας της Μεταλλειορυχιτισσας, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ευχαριστηρια λειτουργία για την διάσωση μου μετά από την πτώση του ελικοπτέρου στις 19 Απριλίου 2017 από την θαυματουργη εικόνα της Παναγίας μας της Ακρωτηριανης Θεραπευτριας Σερφιωτισσας η οποία εορταζει στις 13 Φεβρουαρίου (Ν. Η) Και 31 Ιανουαρίου (Π. Η) Βασιλική Πλεξίδα

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.