ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Συγκλονιστική ομολογία θαύματος από εν ενεργεία Δικαστικό που πήγε τον άρρωστο 3 ετών γιο της να προσκυνήσει το λείψανο του Αγίου Εφραίμ σήμερα στη Νέα Μάκρη στο Μοναστήρι.

Στο γραπτό μήνυμα που έστειλε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE σήμερα 10 Αυγούστου 2021 η Άρτεμις Οικονόμου ηλικίας 53 ετών κάτοικος Άνοιξης αναφέρει τα εξής:

Καλησπέρα σας ονομάζομαι Άρτεμις Οικονόμου από την Άνοιξη και είμαι εν ενεργεία δικαστικός, ειρηνοδικης.

Διάβασα στο διαδίκτυο για τα λείψανα τα θαυματουργά του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη και σκέφτηκα να πάμε με το γιο μου να προσκυνήσουμε.

Ο Παύλος είναι 3 ετών και υποφέρει από ρετινοβλάστωμα, μια σπάνια ασθένεια, σαν όγκος της παιδικής ηλικίας που αναπτύσσεται στον αμφιβληστροειδή.

Οι γιατροί μας είπαν πως η συχνότητα εμφάνισης του είναι 1 σε 15.000 – 20.000 γεννήσεις.

Είχαμ κάνει πολλές εξετάσεις, (Μαγνητική τομογραφία της περιοχής του οφθαλμού, Αξονική τομογραφία κλπ) ενώ οι γιατροί τόνιζαν πως πρέπει οπωσδηποτε να δούμε αν ο όγκος είναι περιορισμένος μέσα στο μάτι ή αν έχει επεκταθεί και έξω από το μάτι.

Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε θεραπεία ( Θεραπεία με laser) μιας και οι γιατροί επέμεναν πως πρέπει να αποκτήσουμε τον έλεγχο της ασθένειας και να αφειρεθεί σχετικά νωρίς.

Την Τρίτη πριν την εγχείρηση προσκυνήσαμε στον Αγιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης τα θαυματουργά λείψανα . Ένιωθα τα δάκρυά μου να ενώνονται με εκείνα της Παναγίας και του θαυματουργού Αγίου μας.

Τους παρακαλούσα για το παιδακι μου να μην υποφέρει και να πάνε όλα ομαλά.

Την ημέρα της επέμβασης αφού εξετάστηκε το παιδί μας είπαν πως η κλινική του εικόνα είναι πολύ καλύτερη, και ίσως να μη προχωρήσουμε με laser αλλά με μια ελαφρά εκπυρήνιση του όγκου (λενε ότι είναι κάτι συνηθισμένο).

Η επέμβαση τελικά πέτυχε και μας διαβεβαίωσαν πως θα εξαφανισθεί πλήρως αν και υπαρχει μια πιθανότητα να δημιουργηθεί προδιάθεση για άλλου τύπου καρκίνου το οποιο όμως θα παρακολουθούμε συστηματικά.

Ευχαριστώ τον Άγιο Εφραίμ και την Παναγία μας που άκουσε τις προσευχές μου και βοηθά το παιδί μου σε αυτή τη δοκιμασία της ζωής.

Να μας ευλογεί όλους.

Άρτεμις Οικονόμου

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.