ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Πλήθη λαού αυτήν την ώρα στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Πλήθη λαού αυτήν την ώρα στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, όπου παρά την περασμένη ώρα ο π Δημήτριος σταυρώνει χιλιάδες πιστούς που έχουν προσέλθει από κάθε γωνιά της Ελλαδος.

Δύο νέα συγκλονιστικά θαύματα σήμερα:

Γυναίκα με πρόβλημα περπάτησε ξανά ενώ άλλη γυναίκα που σύμφωνα με όσα ανέφεραν μάρτυρες έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας ευχαρίστησε κλαιγοντας τον π Δημήτριο φωνάζοντας πως θεραπεύθηκε.

Όρθρος και Θεία Λειτουργία Live – Κυριακή Ε Ματθαίου και Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και Διορατικού.

Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία της εορτής της Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και της Κυριακής Ε Ματθαίου – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 07.30.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 12 Ιουλίου 2020 με τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και Διορατικού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ώρα έναρξης: 07.30
Η Κυριακή Ε Ματθαίου και ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης – 12 Ιουλίου 2020 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και Θεία Λειτουργία για την εορτή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου και της Ε Κυριακής Ματθαίου. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-4)
 1. Μιχάλης Κουλλαπής 3 χρόνια πριν

  Μέγα είναι το όνομα της Αγίας Τριάδος.
  Τη ευχή του Πατρός Δημητρίου να έχουμε.
  Ήμουν και εγώ μάρτυρας των τελευταίων Θαυμάτων της Κυριακής 12-07 -2020.
  Εύχομαι και προσεύχομαι η Δύναμης του Τιμίου Σταυρού και οι πρεσβείες των Αγίων Θεοδώρων και του πατρός Δημητρίου και φέρουν και την ίαση του πολύ μου Ελευθερίου που έχει διαγνωστεί πρόσφατα με διαβήτη τύπου 1
  Σας ευχαριστούμε.

  ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.