ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος και Ευαγγελιστής (Σύναξις της αγίας κόνεως της εκπορευομένης εκ του τάφου του Ιωάννου του Θεολόγου) και Όσιος Αρσένιος ο Μέγας – 8η Μάη 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και του Οσίου Αρσενίου του Μεγάλου. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Ακολουθία Αγίου Ιωάννου & Οσίου Αρσενίου: Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού – Όρθρος & Θεία Λειτουργία Live.

Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και Ευαγγελιστού και του Οσίου Αρσενίου του Μεγάλου – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 07.45.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και Ευαγγελιστού και του Οσίου Αρσενίου του Μεγάλου – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 07.45.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 8 Μαΐου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία του Αγίου Θεολόγου και Ευαγγελιστού Ιωάννου και του Οσίου Αρσενίου του Μεγάλου, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: Δημήτριος Λουπασάκης

Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος και Ευαγγελιστής (Σύναξις της αγίας κόνεως της εκπορευομένης εκ του τάφου του Ιωάννου του Θεολόγου) και Όσιος Αρσένιος ο Μέγας – 8η Μάη 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και του Οσίου Αρσενίου του Μεγάλου. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

14 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Κρόκος Κώστας

Υπέρ Υγείας: Κωνσταντίνου, Ερασμιας, Ιωάννου, Ειρήνης &Τέκνων, Ευσταθίου ,Μαρίας & Τέκνων , Αικατερίνης, Αναστασίας, Αδελφών, Συγγενών & Φίλων.

Υπέρ Αναπαύσεως: Ιωάννου, Κωνσταντίνου, Ερασμιας ,Ευσταθίου, Χάιδως, Δημητρίου, Κωνσταντίνου, Παγώνας, Συγγενών, & Φίλων.

2
ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΙΤΣΑ

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΑΡΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

3
Γκαμπογιαν Νικολαος

Νικολαος
Μαριετα
Ελινα
Βατσικ
Βενερα

4
Δρακοπούλου Κυριακή

Υπέρ Υγείας
ΜΑΡΙΝΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΗΣ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ και τέκνου ΜΑΡΙΝΟΥ(έχει αιμοσφαιρινοπάθεια και κάνει μεταγγίσεις)
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ -ΕΛΕΝΗΣ και τέκνου ΜΑΡΙΝΟΥ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

5

Πως μπορώ να γράψω ονόματα για παρακλησεις

6
Κρόκος Κωνσταντίνος

Πάτερ Δημητριε την ευλογία σας να έχουμε και ο Μεγαλοδυναμος Θεός να σας δίνει δυναμη και υγεία για να μπορούμε να σας ακουμε καθημερινά να μας εμπλουτίζεις ψυχικά με τον θειο λογο σου γιά τον Κυριο μας καί τους Αγίους μας.

7
Παναγιώτα κατσιμπρα

Ονόματα παράκλησης
Δημήτριος Νικόλαος Λουκάς Γεωργία Ευθύμιος Παναγουλα Παναγιώτης Τριανταφυλλια Ιωάννης Παναγιώτης Κωνσταντίνα Αποστόλης Ειρήνη

8
Κρόκος Κωνσταντίνος

Να ευχεστε Υπέρ Υγείας: Κωνσταντίνου, Ερασμιας, Τέκνων, Εγγονων, Συγγενών &Φίλων.

9
Κρόκος Κωνσταντίνος

Υπέρ Υγείας:. Κωνσταντίνου, Ερασμιας,Τέκνων Εγγονων, Γονέων Αδελφών, Συγγενών & Φίλων Αυτών.
Υπέρ Αναπαύσεως: Ιωάννου, Κωνσταντίνου, Ερασμιας, Ευσταθίου, Χάιδως, Αθανασίου, Εμμανουήλ.

10

Υπέρ υγείας Νικολάου Αγγέλου Ευάγγελου Σοφιας

11
Αρετή -Παναγιωτα

Καλημέρα χριστός ανέστη χρόνια πολλά ο τιμιου σταυρός να μας σκεπαζει όλους μας. Ευχαριστούμε για της θείες λειτουργίες. Να σας έχει καλά ο θεουλης. Σας στέλνω ονόματα. Πάτερ άγγελος και Αναστασία και τέκνον. Κωνσταντίνος και βασιλική και τέκνον. Κυριακή, Ελένη Ιωάννα αδαμαντια, Νικολέτα, Διονύσιος. Κωνσταντίνος και βασιλική. Θεοδώρα και τέκνον πάτερ ιωαννης και σύζυγος και τέκνον. Παρασκευας και ελενη. Αλεξίος και σοφία. Κωνσταντίνος και Αθανασιά και τεκνο..δημητρίος και αρετή -Παναγιωτα και τέκνον. Κωνσταντίνος κάνει χειρουργείο αυτές της μέρες. Και Κωνσταντίνος το παιδί μου,Αλέξανδρος. Ο θεουλης με το σταυρό να μας σκεπαζει και φωτίσει όλους μας. Οπότε μπορείτε να τα διαβάζει ο παπουλης. Ευχαριστώ πολύ για όλα συγνώμη που σας κούρασα. Έχουμε ανάγκη όλοι της προσευχες να είσαστε καλά.

12
αρετή -Παναγιωτα

Καλημέρα χριστός ανέστη χρόνια πολλά ευχαριστούμε για της θείες λειτουργίες παίρνουμε δύναμη να σας έχει καλά ο θεουλης και ο τιμιου σταυρό να μας σκεπαζει όλους μας. Μακάρι να αξιώθουμε να έρθουμε. Από πυργο ηλειας. Ονόματα πάτερ άγγελος και Αναστασία και τέκνον. Κωνσταντίνος και βασιλική και τέκνον. Φωτιος και αργυρό και τέκνον. Κωνσταντίνος και βασιλική. Θεοδώρα και τέκνον. Κυριακή, Ελένη Ιωάννα, αδαμαντια, Νικολέτα, Διονύσιος, παρασκευας και ελενη, Κωνσταντίνος και Αθανασιά και τέκνο.ακριβή και σύζυγος και τέκνον. Σοφία και αλεξίος. Διονύσης, Παναγιώτης, Κωνσταντίνος. Δημητρίος και αρετή -Παναγιωτα Αλέξανδρος, Κωνσταντίνος τέκνον.Ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. Και συγνώμη εάν κουραζω έχουμε ανάγκη της προσευχες οπότε μπορεί ας τα διαβάζει ο παπουλης.

13
αρετή -Παναγιωτα

Καλημέρα χριστός ανέστη χρόνια πολλά. Ευχαριστούμε για της θείες λειτουργίες να σας δίνει δύναμη ο κύριο, και ευλογίεςσας παρακολουθούμε από πυργος ηλειας. Ονόματα. Πάτερ άγγελος και Αναστασία και τέκνον. Φωτιος και αργυρό και τέκνον. Κωνσταντίνος και βασιλική και τέκνον. Κωνσταντίνος και βασιλική. Σοφία και ακριβή και σύζυγος και τέκνον. Κυριακή Ιωάννα, Ελένη, Νικολέτα, αδαμαντια, Διονύσιος, παρασκευας και ελενη. Κωνσταντίνος .δημητρίος και αρετή -Παναγιωτα και τέκνον. Κωνσταντίνος και Αθανασιά και τέκΝΟ.έχουμε ανάγκη της προσευχες σας συγνώμη εάν στέλνω συνέχεια και σας κουράζουμε. Οπότε μπορείτε διδιαβάστε.ο τιμιου σταυρό να μας σκεπαζει όλους μας. Ευχαριστώ για όλα.

14
Αναστασια

Παρακαλω διαβάστε στους Αγίους Ισιδωρους τα ονοματα,,,,,,,,ευχαριστω

Παναγιώτης - Χριστος
Αριστοτελης Αντώνης
Αχιλλεας
Αναστασια Κωσταντινος