ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέο συγκλονιστικό θαύμα ομολογεί η MD, Ph.D - Χειρούργος Οφθαλμίατρος Αναστασία Φιλήνδρα- Ταμπακάκη στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Αττικής.

Όπως ανέφερε στον δημοσιογράφο του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE , Πάνο Γκόρη χθες στον Βύρωνα.

ΔΙΑΝΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ Η δύσκολη εξίσωση στην Εκκλησία του Περιστερίου: Τα πρόσωπα και η επόμενη ημέρα

΄΄Ονομάζομαι Αναστασία Φιλήνδρα- Ταμπακάκη, είμαι MD, Ph.D – Χειρούργος Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο ενώ συνεργάζομαι με μεγάλο νοσοκομείο στα Νότια Προάστια.

Πριν 3 χρόνια είχα ένα σοβαρό ατύχημα, ήμουν συνοδηγός στο αμάξι του συζύγου μου και μετά από πρόσκρουση με άλλο αμάξι καρφωθήκαμε στι κιγκλίδωμα παραλλήλου της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας στο ύψος του Αγίου Στεφάνου Αττικής.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν ένα πλήρες κάταγμα με παρεκτόπιση των οστικών τμημάτων του με μερική συντριβή και ήμουν αναγκασμένη από τον θεράποντα Ιατρό μου κο Ξένο να χρησιμοποιώ μετά από μήνες θεραπείας κλπ μπαστούνι.

Προ 4 μηνών επισκέφθηκα την Παναγία Παρηγορήτρια στο Βύρωνα, την παρακάλεσα με όλη μου την ψυχή, διάβασα την ευχή που μου έδωσαν οι πατέρες του Ναού και το λαδάκι της το Άγιο .

Στη συνέχεια πήγα σπίτι μου, πέρασαν δυο μέρες και ένα πρωί Τρίτης σηκώθηκα , έκανα δυο βήματα και προς έκπληξη μου δεν ένιωθα κάποιο τράβηγμα. Την ίδια μέρα πήγα στο γιατρό μου και έκπληκτος παρατήρησε πως ως εκ θαύματος το οστό άρχισε να συνέρχεται ενώ μου τόνισε πως είναι το οστό ζωντανός οργανισμός και πως με τη βοήθεια της Παναγίας το συντριπτικό όπως το ονόμασε κάταγμα σταθερά θεραπεύεται.

Σας παραθέτω φωτογραφίες και βίντεο από το προσκύνημα μου χωρίς πατερίτσες.΄΄

@ekklisiaonline

Ξαναπερπατησε μπροστά στην δακρυζουσα Παναγια Παρηγορητρια#παναγια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-11)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.