ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο τράβηξαν πιστοί από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας. Δείτε τις μαρτυρίες τους.

Ασταμάτητα δακρύζει ο Ταξιάρχης Μιχαήλ- «Είδα 3 δάκρυα στο πρόσωπο του».

Τι αναφέρει η γυναίκα:

Την προηγούμενη φορά που ήρθα είχα δει το ένα μάτι του Αγίου εντελώς κλειστό, το άλλο μάτι ανοιχτό, τα μάγουλα κοκκινωπά και ένα σημάδι σαν αίμα πάνω από το χείλος.

Σήμερα είδα το ένα μάτι μισάνοιχτο όπως το είχα δει, το άλλο όπως ήταν λίγο πιο ανοιχτό, δύο δάκρυα κάτω από το ένα μάτι, ένα δάκρυ κάτω από το άλλο, και πάλι υπήρχε αυτό το σημάδι το κόκκινο.

Βοήθεια μας ο Άγιος.

@ekklisiaonline

Είδα 3 δάκρυα στο πρόσωπο του Ταξιάρχη Μιχαήλ. #ΑρχάγγελοςΜιχαήλ #ΤαξιάρχηςΜιχαήλ #Αρχάγγελος#Ταξιάρχης #Μιχαήλ #Ορθοδοξία #Εκκλησία #Κεράτεα #Αμήν

♬ original sound – Εκκλησία Online

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (6 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.