ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΟΣΙΟΣ- ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΕΞΟΧΩΤΑΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Εξοχώτατε, ή μάλλον Ασεβέστατε, Κύριε Πρωθυπουργέ,
Με πολλή χαρά Σας είδαμε να παρίστασθε στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, τιμώντας την μνήμην του μεγάλου Έλληνα Καλλιτέχνη Μίκη Θεοδωράκη! Αλλ’ εν ταυτώ μεγάλη πικρία δοκίμασε η ψυχή κάθε Έλληνα χριστιανού, βεβαίως δε και η δική μας, όταν σε μια φωτογραφία, την οποίαν και Σας παραθέτουμε στη συνέχεια, ατενί-σαμε τον τρόπο με τον οποίον καθόσασταν στον Ορθόδοξο Ναό μας! Και μόνον η στάση αυτή καταδεικνύει και συγχρόνως περί-τρανα αποδεικνύει την ασέβεια από την οποίαν κυριαρχείται η ψυχή Σας! Μια ασέβεια, που εξηγεί γιατί έχετε χαρακτηρισθεί ως ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ και των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
Όταν η άλογος φύσις υποκλίνεται μπροστά στις Εικόνες των Αγίων μας, όταν τα πουλάκια υποκλίνονται μπροστά στην Εικόνα της Παναγίας μας, Σεις δεν μπορείτε να κάθεσθε με ασέβεια στον Οίκο του Κυρίου μας! Σας παρουσιάζω, λοιπόν, μια φωτογραφία, η οποία Σας εξευτελίζει!

Ένας πελαργός «προσκυνητής» της Παναγίας μας!

Και ένας Πρωθυπουργός καταφρονητής του Θεού του Υψίστου

Και τώρα ένας ταπεινός προσκυνητής!

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Στο Ναό, δηλ. στον Οίκο του Θεού, μεταβαίνουμε ως ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ! Δηλ. σκύβουμε το κεφάλι, γονατίζουμε, κάνουμε μερικές μετάνοιες, μερικές φορές δακρύζουν ακόμη και τα μάτια μας! Με τον τρόπο αυτό δηλώνουμε την ταυτότητά μας, ότι δηλ. είμαστε ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! Επομένως στο Ναό πηγαίνουμε για να προσευχη-θούμε, για να καταθέσουμε την αγωνία της ψυχής μας, για να ζητή-σουμε την βοήθεια του Ιησού Χριστού! Δεν καθόμαστε όπως θέλουμε…. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! Αντιθέτως, στο καφενείο καθόμαστε όπως θέλουμε! Και με το ένα πόδι επάνω στο άλλο! ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΑΙΣΧΟΣ!
ΙΔΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!

(Βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 09.09.2021, σελ. 1η)

(Βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 09.09.2021, σελ. 1η)

Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ,
Επαναλαμβάνω: Όντωε δεν το γνωρίζετε; Ποτέ άραγε δεν το ακούσατε; Κανείς δηλ. δεν Σας είπε, ότι στον Ναό, δηλ. στον Οίκο του Θεού, δεν καθόμαστε «σταυροπόδι»; με το ένα πόδι επάνω στο άλλο; Ντροπή Σας! Αίσχος! Είσθε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΑΣΕΒΗΣ, ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ!
• ΕΙΣΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ!
• ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Δεν διαλύσατε μόνο την Εκκλησία! Καταστρέψατε την Ελλάδα μας! Βυθίσατε στη δυστυχία τον Έλληνα Πολίτη! Είσθε όργανο του Διαβόλου! Απαγορεύσατε την λιτανεία στον Επιτάφιο!

Απαγορεύσατε την λιτανεία της ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Τήνου στις 15 Αυγούστου! Δεν αφήσατε τον πιστό Λαό της Εκκλησίας να λάβη την ευλογία Της!

ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, στις 14 Αυγουστου αφήσατε ανεμπόδιστη την περιφορά της κούκλας Αμάλ από το Αφγανιστάν στη Χίο και έπειτα στη μισή Ελλάδα περίπου!

Για όλα αυτά ο κόσμος Σας αποδοκίμασε !
βλ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 09.09.2021, ΣΕΛ. 16)

Λέγεται, ότι το ίδιο έπραξε και ο κ. Αλέξιος Τσίπρας! Και αυτός καθόταν σταυροπόδι μέσα στην Εκκλησία! Αυτό όμως δεν μας απασχο-λεί, δεδομένου ότι ο κ. Τσίπρας ως Πρωθυπουργός έχει δηλώσει ό,τι είναι ΑΘΕΟΣ!
Άλλωστε η ελαχιστότης μας εγκαίρως έχει εκφέρει τη γνώμη της για τον κ. Τσίπρα, όταν ακόμη ήταν Πρωθυπουργός, γράφοντας και εκδίδοντας μία ταπεινή μελέτη με τον τίτλο:

«ΠΛΑΝΑΣΘΕ κ. ΤΣΙΠΡΑ,
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!»

Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ,
Δεν έχω τίποτε μαζί Σας! Με ενοχλεί, με δηλητηριάζει και με πληγώνει η συμπεριφορά Σας έναντι της Μητρός Εκκλησίας, στην υπηρεσία της Οποίας εγώ ο ταλαίπωρος θυσίασα τη ζωή μου! Από την ηλικία των είκοσι τριών (23) ετών, δηλ. αμέσως μετά την αποφοίτησή μου από την Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, εισήλθα στην Μοναχική Πολιτεία και συγχρόνως έλαβα και το Μοναχικό Σχήμα! Έκτοτε επί εξήκοντα (60) χρόνια συνεχώς υπηρέτησα την Ορθοδοξία μας, θυσιάζοντας τον εαυτό μου και τις πτωχές μου δυνάμεις ημέρα και νύκτα! Στη Μονή Βαρλαάμ των Μετεώρων, στην ηλικία των 23 ετών, εκδαπανώμενος συνεχώς, έφθασα να έχω πίεση ΕΠΤΑ-ΤΡΙΑ, 7 την υψηλή και 3 την χαμηλή τιμή! Εργαζόμουνα συνεχώς, εκδαπανώντας τις δυνάμεις μου και θυσιάζοντας τον εαυτό μου διά την δόξαν του Χριστού, χωρίς να αισθάνωμαι τίποτα!
Συνεπώς δεν δύναμαι να ανεχθώ όσους είτε περιφρονούν, είτε καταφρονούν, είτε διώκουν την Εκκλησία της Ελλάδος! Προ δύο ετών περίπου, διαβάζοντας δημοσίως ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ εις Υμάς, την καν Κεραμέως και τον κ. Χαρδαλιάν εμπρός στην ιερά Εικόνα της Παναγίας μας της Τρυπητής εδώ στο Αίγιο, Σας έδωσα την ευκαιρία να συνέλθετε, να μετανοήσετε και να αλλάξετε πορείαν! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ! Γι’ αυτό ακριβώς και επισύ-ρετε τώρα πλέον την κατάρα του Θεού επάνω Σας! ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ-ΜΕΝΕΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ! Καθημερινώς Σας ξεφωνίζουν τα Μ.Μ.Ε.

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ. ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΙΟΣ, ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ (ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ).
(βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, • 09|08|2021 12:44)

(Βλ.Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φ. της 2ας Απριλίου 2021)

“Χοντρό” επεισόδιο μεταξύ Πολάκη και Μητσοτάκη στην βουλή! “Είσαι φασίστας”, “Σήκω φύγε από εδώ”

Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ,
Δεν έχω τίποτε μαζί Σας! Σας πληροφορώ όμως, ότι ο Ουρανός πενθεί για το κατάντημά Σας! Δακρύζουν οι Εικόνες! Σας παραθέτω:
1ον
Την Εικόνα του Σωτῆρος Χριστοῦ, η οποία δακρύζει!

2ον
Την Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, η Οποία έχει ματώσει!

3ον
Την Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Παρηγορήτριας, στο Βύρωνα Αττικής, η Οποία από τις 8 Σεπτεμβρίου 2020 δακρύζει συνεχώς και ακαταπαύστως!

4ον Και οι πιστοί άνθρωποι γονατιστοί προσεύχονται!

5ον Ακόμη και τα νήπια!

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Ετοιμασθείτε ψυχολογικά! Η κατάρα του Θεού Σας καταδιώκει! Οι ημέρες της Πρωθυπουργίας Σας κονταίνουν και λιγοστεύουν!

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Σας παρακαλώ να αλλάξετε συμπεριφορά! Να αφήσετε την Εκκλησία να επιτελέσει την αποστολή της χωρίς την επιβολή υποχρε-ωτικών Διατάξεων εκ μέρους της Πολιτείας! Να αφήσετε τους πιστούς να προσέρχωνται ΕΛΕΥΘΕΡΑ στον Οίκο του Θεού, χωρίς μάσκες, χωρίς προφυλάξεις, χωρίς αποστάσεις! Να αφήσετε ελεύθερα τις Λιτανείες, τις Ολονυκτίες, τις Παρακλήσεις! Η Εκκλησιαστική Διοίκηση, δυστυχώς, υποτάχθηκε αμαχητί στις δαιμονικές Εντολές Σας. Η Εκκλησία της Ελλάδος σήμερα κυριολεκτικά διαλύεται! Οι Αρχιερείς, δυστυχώς σχεδόν όλοι, πρόδωσαν την αποστολή τους! Προσκύνησαν τον ΚΑΙΣΑΡΑ και εγκατέλειψαν τον ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ! Για όλα αυτά η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ έρχεται ολοταχώς! Εκλιπαρώ, λοιπόν, και κηρύσσω ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ και επιστροφήν στην ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.