H συνταγή για το πιο νόστιμο εύκολο και ζουμερό στήθος κοτόπουλο αλά κρέμ στο τηγάνι που έχετε δοκιμάσει.
Για το κοτόπουλο
3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
αλάτι
πιπέρι
Για την λευκή σάλτσα
ελαιόλαδο
1 κτσ βούτυρο
1 μέτριο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδου
150 γρ ζωμός λαχανικών
200 γρ κρέμα γάλακτος light
Μαϊντανός
αλάτι
Μοσχοκάρυδο
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Χαράζουμε σε κυβάκια τα φιλέτα κοτόπουλου και τα αλατοπιπερώνουμε και από τις δύο πλευρές.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και την σκελίδα σκόρδου.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο.
Μαγειρεύουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Βγάζουμε τα φιλέτα σε ένα πιάτο και τα αφήνουμε στην άκρη.
Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά.
Ρίχνουμε τον ζωμό λαχανικών και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό.
Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε τον μαϊντανό.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος light (15% λιπαρά) και ανακατεύουμε.
Αλατίζουμε και τρίβουμε μοσχοκάρυδο.
Βάζουμε μέσα τα στήθη κοτόπουλου και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα(περίπου 10-13 λεπτά σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά).
Σερβίρετέ το με ρύζι, πουρέ , πατάτες ή με ό,τι άλλο μας αρέσει!