Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Αρχιεπισκοπης Αθηνών προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα της πανδημίας από την πρώτη εβδομάδα των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Τα παιδιά της Γ’ Λυκείου δεν έχασαν μαθήματα. Κάποιες τεχνικές δυσκολίες ξεπεράστηκαν άμεσα.

Όσοι μαθητές δεν διέθεταν τον απαιτούμενο εξοπλισμό για μαθήματα από το σπίτι, γρήγορα τον απέκτησαν ύστερα από πρωτοβουλία της διεύθυνσης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. «Αποστολή».

Όπως μας δήλωσε ο κ. Σεβαστιανός Ανδρεάδης το Κοινωνικό Φροντιστήριο εξασφάλισε tablet TURBOX τελευταίας τεχνολογίας για όλους τους μαθητές της Γ’ Λυκείου και σύντομα θα φροντίσει να αποκτήσουν και οι μικρότερες τάξεις.

Οι υποδομές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι ποιοτικές και αναβαθμισμένες, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής.

Ορισμένες πρακτικές συγχρονικής και ασύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης αποβαίνουν εξαιρετικά αποτελεσματικές και θα διατηρηθούν και μετά την πανδημία.

Ο ανασχεδιασμός εκτελείται μέσω της μελέτης της «βέλτιστης πρακτικής» διαφόρων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων με εμπειρία στη χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών εκπαίδευσης και αξιολόγησης των εκπαιδευομένων.

Ευχαριστούμε τους δωρητές-αρωγούς της προσπάθειας για την τεχνολογική ενίσχυση του Κονωνικού Φροντιστηρίου της Αρχιεπισκοπής και τη διευκόλυνση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αλλά και πιο μακροπρόθεσμα της ενίσχυσης ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.