Ο ιστορικός Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών, στο πλαίσιο του εορτασµού των 90 χρόνων από την ίδρυσή του και την συνεχή παρουσία και προσφορά του, προγραµµάτισε και διοργανώνει πνευµατικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια του έτους 2018.

Κορυφαία αυτών των εκδηλώσεων είναι η συνδιοργάνωση από την Βουλή των Ελλήνων και τον Συλλόγο Κωνσταντινουπολιτών, που είχε και την σχετική ιδέα και πρωτοβουλία για την

ΤΕΛΕΤΗ ΤΙΜΗΣΗΣ
ΤΗΣ Α.Θ.Π.ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ
κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ
την Πέµπτη 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, ώρα 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Κατά την τελετή αυτή, η Βουλή των Ελλήνων, δια του Προέδρου αυτής κ. Νικολάου Βούτση, θα βραβεύσει τον Οικουµενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολοµαίο για την πολύπλευρη προσφορά Του στην προστασία του περιβάλλοντος, και ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών θα τον ανακηρύξει Ισόβιο Επίτιµο Πρόεδρο αυτού. Ο Οικουµενικός µας Πατριάρχης, αποδεχόµενος την ανωτέρω τίµηση, θα έλθει στην Αθήνα για την εκδήλωση αυτή.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισµό η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δηµοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.
Υπογραµµίζεται ότι:

• Η εκδήλωση θα καλυφθεί και θα µεταδοθεί ζωντανά από το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής.
• Η είσοδος, λόγω του αυστηρού πρωτοκόλλου (Βουλής και Προεδρίας της Δηµοκρατίας), θα είναι µόνον για τους διαθέτοντες ατοµική πρόσκληση και βάσει καταλόγων

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.