Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τους Ιερείς της πόλεως, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Παγγαίου, στο κτήριο του Αστυνομικού Τμήματος της Ελευθερούπολης, παρουσία του Διευθυντή της Αστυνομίας του Νομού Καβάλας Ταξίαρχου κ. Ιωάννη Καραμανλή, του Δημάρχου Παγγαίου κ. Φιλίππου Αναστασιάδη, του Υποδιευθυντή της Αστυνομίας του Νομού Καβάλας κ. Σιμούδη Κωνσταντίνου, του Διοικητή και των Αστυνομικών του τμήματος.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, μετά την ακολουθία ευχήθηκε στον Διοικητή και στους Αστυνομικούς Υπαλλήλους, ο Παντοδύναμος Θεός με τις πρεσβείες του Αγίου Αρτεμίου προστάτου των Αστυνομικών να ενισχύει το έργο τους, να τους προστατεύει στα δύσκολα καθήκοντα τους και να τους χαρίζει υγεία και κάθε καλό στη ζωή τους. Επίσης ευχαρίστησε πάντας για την άριστη συνεργασία με τη τοπική μας Εκκλησία.

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβαν ο Διευθυντής της Αστυνομίας του Νομού Καβάλας και ο Αστυνομικός Διοικητής κ. Τσουλόγλου Κυριάκος, οι οποίοι με τη σειρά τους, ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο και ευχήθηκαν στους αστυνομικούς καλή χρονιά.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.