Σήμερα είναι σε αναστολή και αυτό είναι άδικο, βουρκώνει τα μάτια των ανθρώπων που δεν μπορούν να πλησιάσουν να προσκυνήσουν στον ιερό χώρο του Ναού για να ζητήσουν την ευλογία του Θεού.

Στον Ιερό Ναό της Αγίας παρασκευής Φλώρινας εξ αιτίας του σεισμού της 9ης Ιανουαρίου του 2022, το ένα τμήμα του καμπαναριού και οι δύο πτέρυγες που εφάπτονται με τον τούρλο έχουν σχεδόν καταστραφεί σε σημείο ο Ιερός Ναός να τεθεί σε προσωρινή αναστολή από τις 10 Ιανουαρίου του αυτού έτους.

-Η Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας από μόνη ίσως να είναι δύσκολο να ανακατασκευάσει τις ζημίες, ευελπιστώ η τοπική αυτοδιοίκηση με μπροστάρη τον βουλευτή μας κ. Αντωνιάδη Γιάννη να δράσουν στοχευμένα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μελέτη και η ανακατασκευή των ζημιών.

-Σε αυτή την εκκλησία οι πιστοί έβρισκαν γαλήνη, προσκυνούσαν και ασπάζονταν τα Ιερά της Ορθοδοξίας από τον δεύτερο ακόμα παγκόσμιο πόλεμο όταν ακόμα ήταν ένα μικρό εκκλησάκι που το πλημμύριζαν οι ενορίτες με περίσσια αγάπη και θέληση για την πίστη στο Θεό!

-Σήμερα είναι σε αναστολή και αυτό είναι άδικο, βουρκώνει τα μάτια των ανθρώπων που δεν μπορούν να πλησιάσουν να προσκυνήσουν στον ιερό χώρο του Ναού για να ζητήσουν την ευλογία του Θεού.-

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.