ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ 2023 Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Κυριακή 30 Απριλίου Ζωντανά - Άγιος Βησσαρίωνας Πύλης Τρικάλων. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Κυριακής των Μυροφόρων Ζωντανά. Όρθρος Κυριακής των Αγίων Μυροφόρων Γυναικών Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής των Μυροφόρων με την εορτή του Αγίου Ιακώβου του Αποστόλου - Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού.

Κυριακή 30 Απριλίου 2023 στις 07.30 το πρωί. Ο Άγιος Ιάκωβος ο Απόστολος ο αδελφός του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και μαθητής του Ιησού Χριστού. Ο Άγιος Δονάτος ο Επίσκοπος Ευροίας Ηπείρου. Οι Άγιες Μυροφόρες Γυναίκες.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 30 Απριλίου 2023 07.30 – Κυριακής των Μυροφόρων Γυναικών με την εορτή του Αγίου Ιακώβου του Αποστόλου.

ΜΥΡΟΦΟΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 30 Απριλίου 2023 της Κυριακής των Μυροφόρων Γυναικών live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή των Αγίων Μυροφόρων με την εορτή του Αγίου Ιακώβου του Ζεβεδαίου και μαθητού του Ιησού Χριστού.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής των Μυροφόρων Γυναικών – Κυριακή 30 Απριλίου 2023 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής των Αγίων Μυροφόρων. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Άγιες Μυροφόρες Γυναίκες

Οι Μυροφόρες είναι οι γυναίκες που ακολουθούσαν το Κύριο μαζί με τη Μητέρα του, έμειναν μαζί της κατά την ώρα του σωτηριώδους πάθους και φρόντισαν να αλείψουν με μύρα το σώμα του Κυρίου.

Όταν δηλαδή ο Ιωσήφ και ο Νικόδημος ζήτησαν κι’ έλαβαν από το Πιλάτο το δεσποτικό σώμα, το κατέβασαν από το σταυρό, το περιέβαλαν σε σινδόνια μαζί με εκλεκτά αρώματα, το τοποθέτησαν σε λαξευτό μνημείο κι’ έβαλαν μεγάλη πέτρα πάνω στη θύρα του μνημείου, παρευρίσκονταν θεωρώντας κατά τον ευαγγελιστή Μάρκο η Μαρία η Μαγδαληνή και η άλλη Μαρία που καθόταν απέναντι του τάφου.

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο αναλυτικά για την Κυριακή των Μυροφόρων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.