ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΖ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 07.30 - Κυριακή της Χαναναίας.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής ΙΖ Ματθαίου Ζωντανά. Όρθρος του Αγίου Λέοντος με την πίστη της Χαναναίας Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής ΙΖ Ματθαίου με την πίστη της Χαναναίας και την θεραπέια της θυγατέρας της – Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού. Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 07.30 το πρωί. Ο Άγιος Λέων Πάπας Ρώμης. Ο Όσιος Αγαπητός ο Ομολογητής και Θαυματουργός και Επίσκοπος Συναού. Ο Όσιος Κοσμάς εκ Γιαχρόμ. Η πίστη της Χαναναίας. Κυριακή ΙΖ Ματθαίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΖ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 07.30 – Κυριακή της Χαναναίας.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή ΙΖ Ματθαίου – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 07.30. Η πίστη της Χαναναίας.

• Όσιος Αγαπητός – 18 Φεβρουαρίου – Βίο…

• Άγιος Λέων Πάπας Ρώμης – 18 Φεβρουαρί…

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΖ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ

• Φεβρουάριος – Βίοι Αγίων – Ποιοι Γιορ…

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 18 Φεβρουαρίου 2024 της Κυριακής με την πίστη της Χαναναίας και την θεραπέια της θυγατέρας της από τον Ιησού live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων. Κυριακή ΙΖ Ματθαίου με την εορτή του Αγίου Λέοντος.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής ΙΖ Ματθαίου – Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Νικολάου Τρικάλων – Όρθρος & Θεία Λειτουργία του Αγίου Λέοντος του Πάπα Ρώμης. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

• Κυριακές της Ορθοδοξίας – Ευαγγέλιο Κ…

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Ματθαιου
Κυριακη ΙΖ Ματθαιου
Χαναναια
Πιστη
Αγιοσ Λεων
Αγιου Λεοντοσ
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
18 Φεβρουαριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο Άγιος Νικόλαος αποτελεί το παλαιότερο μνημείο, το μοναδικό μάλλον μέσα στον οικοδομικό ιστό της πόλης της Πύλης, που βέβαια περιστοιχίζεται από μνημεία μεγίστης αξίας όπως η Πόρτα Παναγιά και η τοξωτή γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνος και λίγο πιο έξω από την Ιερά Μονή Δουσίκου και την Ιερά Μονή Γκούρας. Εντός της Πύλης όμως ο Άγιος Νικόλαος είναι το μοναδικό μνημείο που εγκαινιάστηκε το 1866. Είναι ένας πέτρινος πανέμορφος Ναός και σ αυτόν έζησαν τις χαρές και τις λύπες τους πολλές γενιές κατοίκων της Πύλης. Η ανακαίνιση του Ναού ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2024 με την οποία καταφέραμε να αποκαλύψουμε την αρχική του μορφή εξωτερικά, και να δημιουργήσουμε έναν όμορφο χώρο που αρμόζει σε έναν Ναό όπου προσφέρει ομορφιά ηρεμία και φως.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.