ΚΥΡΙΑΚΗ Β ΝΗΣΤΕΙΩΝ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 07.30 - Κυριακής Β Νηστειών με την θεραπεία του παραλύτου και του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής Β Νηστειών Ζωντανά. Όρθρος Κυριακής του Αγίου Γρηγορίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Β Νηστειών με την θεραπεία ενός παράλυτου στην Καπερναούμ – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς ο Αρχιεπίσκοπος Θεσσαλονίκης και Θαυματουργός. H Σύναξη των εν τη Λακωνία διαλαμψάντων Αγίων. Οι Άγιοι Αββάδες εν τη μονή του Αγίου Σάββα αναιρεθέντες των λεγομένων Μαύρων.

ΚΥΡΙΑΚΗ Β ΝΗΣΤΕΙΩΝ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 07.30 – Κυριακής Β Νηστειών με την θεραπεία του παραλύτου και του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Β Κυριακή Νηστειών – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 07.30. Κυριακής Β Νηστειών του Αγίου Γρηγορίου με την θεραπεία ενός παράλυτου στην Καπερναούμ.

ΚΥΡΙΑΚΗ Β ΝΗΣΤΕΙΩΝ
ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΑΛΑΜΑ
ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 20 Μαρτίου 2022 της Β Κυριακής Νηστειών live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή Β Νηστειών με την θεραπεία του παραλύτου στην Καπερναούμ.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής Β Νηστειών με την θεραπεία του παραλύτου – Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Β Νηστειών. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Β Νηστειων
Αγιου Γρηγοριου
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Μεγαλη Σαρακοστη
Μεγαλη Τεσσαρακοστη
Παρακληση
20 Μαρτιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.