Την καθιερωμένη ευχαριστήρια Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, για τους επιτυχόντες στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας μας, μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων κατά το νέο Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, συμμετέχοντας έτσι στην προσωπική τους χαρά και αγαλλίαση ως Πνευματικός πατέρας, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας στο ιστορικό παρεκκλήσιο του Πολιούχου του Πύργου Αγίου Χαραλάμπους, συμπαραστατούμενος από τους Αιδεσιμοτάτους Εφημερίους του Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής Πύργου π. Χαραλάμπους Αθανασοπούλου και π. Βασιλείου Λαγκαδινού, συμπροσευχομένου δε του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Δαμασκηνού Πετράκου.

Στην ευχαριστιακή αυτή λατρευτική σύναξη, προσήλθαν αρκετοί νέοι Σπουδαστές και Σπουδάστριες, καθώς επίσης και οι Γονείς τους, έτσι ώστε να εκφράσουν τις ικεσίες και θερμές ευχαριστίες στον Πολιούχο και έφορο της πόλης του Πύργου Ιερομάρτυρα Χαραλάμπη, για την επιτυχία τους!

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης κατά την διακονία του Θείου Λόγου, με λόγια πατρικά και εποικοδομητικά συνεχάρη τους νέους Ακαδημαϊκούς πολίτες, προτρέποντας και συμβουλεύοντας παράλληλα, πως πρέπει να πορευθούν κατά την Φοιτητική τους πορεία, έτσι ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι και τα οράματά τους, μετά τον δωδεκαετή διαρκή και επίπονο αγώνα τους, στα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος η Ιερά Μητρόπολις Ηλείας, θα φιλοξενήσει στα Φοιτητικά Οικοτροφεία, σε Πύργο, Αμαλιάδα, Πάτρα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Σπουδαστές και Σπουδάστριες και θα χορηγήσει Φοιτητικά επιδόματα σε απόρους Φοιτητές.
Θεία Λειτουργία από τον Ηλείας Γερμανό για τους εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Θεία Λειτουργία από τον Ηλείας Γερμανό για τους εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.