ΟΑΣΘ: Δρομολόγια πραγματοποιούν τώρα 200 αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη ενώ τα δρομολόγια εκτελούνται σε κεντρικούς δρόμους αλλά και στους περιφερειακούς δήμους, όπου το επιτρέπει η κατάσταση του οδικού δικτύου και θα συνεχίσουν μέχρι και το πέρας της βραδινής βάρδιας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, οι δρόμοι στις 5.30 και τις 6.00 το πρωί ήταν απροσπέλαστοι.

Τα λεωφορεία δεν μπορούσαν να βγουν από το αμαξοστάσιο.

Στις 8.30 και τις 9.00, οπότε και προσπαθήσαμε να πραγματοποιήσουμε δοκιμαστικά δρομολόγια, η οδός Λαγκαδά ήταν αδιάβατη.

Η έξοδος θα ξεκινήσει το πρωί της 6ης Ιανουαρίου, Θεοφάνεια,αναλόγως με τις συνθήκες που θα επικρατούν στους δρόμους.

Η κακοκαιρία τώρα προκάλεσε προβλήματα και στην εκτέλεση των δρομολογίων των ΚΤΕΛ τα οποία εξυπηρετούν περιοχές περιφερειακών δήμων, όπως του Λαγκαδά και της Βόλβης ενώ σήμερα Θεοφάνεια 2019, θα εξεταστεί η κατάσταση του οδικού δικτύου για να αποφασιστεί εάν θα τα δρομολόγια θα γίνουν κανονικά.

Να αναφερθεί πως λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία,το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης διπλασίασε τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη- Αθήνα και Αθήνα- Θεσσαλονίκη ώστε να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να ταξιδέψουν προς την πρωτεύουσα.

Αύριο Θεοφάνεια, για το Ζαγκλιβέρι είναι προγραμματισμένο ένα δρομολόγιο αύριο το πρωί στις 9 και για την Ασπροβάλτα στις 10.

Η κατάσταση θα εκτιμηθεί και θα αποφασισθεί τι θα γίνει με δρομολόγια στα λεωφορεία.

 

 

 

 

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.