Ονομάζομαι Θεοδωράκη Μαρία-Άννα, είμαι πεμπτοετής φοιτήτρια Ιατρικής σχολής Αθηνών. και κατέρχομαι πρώτη φορά ως υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Γαλουχήθηκα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου τα ερεθίσματα ήταν ανάλογα. Είμαι εγγονή δυο ιερέων με μεγάλο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Συγκεκριμένα, ο ένας παππούς μου ο πατηρ Ευτύχιος Κονταδάκης ήταν ιερέας στον Άγιο Λουκά Πατησίων (περιοχή που περιλαμβάνεται στην 5η δημοτική κοινότητα στην οποία δραστηριοποιούμαι), ο ίδιος μάλιστα ίδρυσε στέγη ηλικιωμένων στην περιοχή, διοργάνωσε καθημερινά σισσιτια για ανθρώπους με ανάγκη και πολλές άλλες δράσεις.

Βλέποντας ότι και ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Κώστας Μπακογιάννης έχει παρόμοιες αξίες και ιδανικά και ότι έχει μεγάλη διάθεση προσφοράς στα κοινά ανταποκρίθηκα στην πρόταση του να γίνω μέλος της εξαιρετικής ομάδας του συνδυασμού του «Αθήνα Ψηλά».

Τέλος, να μην ξεχνάμε πως το αίσθημα ευθύνης, καο η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα και άμεσα συνδεδεμένες με την Ιατρική επιστήμη την οποία επέλεξα να υπηρετώ.

Η Δημοτική Αρχή έχει επιτελέσει σπουδαίο έργο τα τελευταία 4 χρονια. Στο πλαίσιο αυτό θα ήθελα κι εγώ με τις δικές δυνάμεις να γίνω αρωγός των προσπαθειών και της περαιτέρω υλοποίησης του έργου στην δεύτερη θητεία της.

Για μια Αθήνα πιο καθαρή, πιο ασφαλή, πιο φωτεινή και κυρίως πιο ανθρώπινη. Πρόκριμα μου είναι να έχουμε περισσότερο πολιτισμό στην καθημερινότητα μας.

Στόχο αποτελεί η αναβάθμιση της κάθε γειτονιάς.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε Αθήνα κοιτίδα του αρχαιοελληνικού πολιτισμού και ο δήμαρχος κύριος Κώστας Μπακογιάννης μέσω του συνδυασμού μας επιθυμεί να την φέρει σε περίοπτη θέση στον παγκόσμιο χώρο.

Ειδικότερα, θα αγωνιστώ για περισσότερες παρεμβάσεις σε θέματα καθαριότητας, ασφαλείας, πρασίνου, υγείας, πολιτισμού, παιδείας, οτι αφορά σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, νεολαία και τρίτη ηλικία της περιοχής, έργα κτηριακών υποδομών και οδοποιίας.

Ακόμη πιο συγκεκριμένα θα εργαστώ συστηματικά για να προωθήσω τα παρακάτω έργα:

1) τοποθέτηση υπόγειων κάδων απορριμμάτων σε όλες της γειτονιές της κοινότητας μου

2) αναβάθμιση δικτύου ηλεκτροφωτισμού με λαμπτήρες LED σε κάθε γειτονιά ώστε να εμπεδωθεί ακόμη περισσότερο το αίσθημα ασφαλείας των δημοτών αλλά και για εξοικονόμηση ενέργειας

3) περισσότερα πάρκα τσέπης,αναπλάσεις και χώρους πρασίνου

4) περισσότερα πολυδύναμα και εκσυγχρονισμένα Δημοτικά Ιατρεία

5) ποικιλία πολιτιστικών εκδηλώσεων και δρώμενων, επιστημονικών ομιλιών, ημερίδων, κέντρα νεότητας και πολλά ακόμη.

Τέλος, είναι σπουδαίο οι νέες και οι νέοι να είναι ενεργοί πολίτες, χρήσιμοι για την κοινωνία και υλοποιούν τα οράματα τους.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.