ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Εκπνέει σήμερα Παρασκευή η προθεσμία που είχαν οι ιδιοκτήτες οχημάτων είτε για να εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2019 είτε για αλλά και να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους στις εφορίες ενώ από αύριο μπαίνει πρόστιμο αυτομάτως και τα τέλη δυστυχώς διπλασιάζονται.

Λήγει σήμερα 11 Ιανουαρίου η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας 2019.

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων που επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους.

Η κατάθεση πινακίδων γίνεται με την υποβολή σχετικής αίτησης από τον ιδιοκτήτη του οχήματος ή τον νόμιμα εξουσιοδοτημένο από τρίτο, αποκλειστικά με χειρόγραφο τρόπο.

Τα τέλη κυκλοφορίας δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές σε σχέση με πέρσι, με τους περισσότερους ιδιοκτήτες να καλούνται να πληρώσουν περίπου το ίδιο ποσό.

Επιβατικά αυτοκίνητα που έχουν ταξινομηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα έως τις 31.10.2010 και δίκυκλες και τρίκυκλες μοτοσικλέτες ανεξαρτήτως της ημερομηνίας πρώτης ταξινόμησής τους στην Ελλάδα, με βάση τον κυλινδρισμό του κινητήρα αυτών.

Επιβατικά αυτοκίνητα ταξινομούμενα για πρώτη φορά στην Ελλάδα από 1.11.2010 και μετά, αποκλειστικά με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (γραμμάρια C02 ανά χιλιόμετρο).

Για τα οχήματα με μεγαλύτερο κινητήρα (από 1.549 κ. εκ. και άνω) τα τέλη κυκλοφορίας θα αντιστοιχούν στο 60% των τελών κυκλοφορίας για τα συμβατικά αυτοκίνητα, αναλόγως με την πρώτη ημερομηνία ταξινόμησης.

Να σημειωθεί ως εφόσον δεν πληρωθούν σήμερα τα τέλη κυκλοφορίας 2019 το πρόστιμο διπλασιάζεται.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.