Ο Σεβασμιωτατος μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος τέλεσε τον αγιασμό στην επίσημη τελετή παράδοσης του διασωστικού ασθενοφόρου σκάφους του λιμενικού σώματος στην Κέρκυρα, παρουσία του υπουργού εμπορικής ναυτιλίας κ.Γιάννη Πλακιωτάκη του αρχηγού του λιμενικού σώματος κ. Θεόδωρου Κλιάρη των γενικών γραμματέων του υπουργείου της κυρίας περιφερειάρχου Ρόδης Κράτσα των βουλευτών της Κέρκυρας κ.Στεφάνου Γκίγκα και του κ. Δημητρίου Μπιαγκη καθώς και των δημάρχων της Κέρκυρας κ.Μερόπης Υδραίου κ.Γεωργίου Μαχειμάρη κ. Κωνσταντίνου Λέσση και των Παξών κ. Σπύρου Βλαχοπούλου και όλων των τοπικών αρχών έγινε η παράδοση του σκάφους.

Ο Σεβασμιώτατος κατά την τέλεση του αγιασμού προσεφώνησέ τον κύριο υπουργό και τον κύριο αρχηγό ευχαριστώντας τους για την προσφορά και την ευεργεσία στον τόπο της Κέρκυρας και των Επτανήσων, που η παρουσία αυτού του ιδιαίτερου σκάφους θα έχει ένα σημαντικό ρόλο για τους ασθενείς όχι μόνον των ακριτικών νησιών μας τον Διαποντίων Νήσων των Παξών και Αντίπαξων και της Κέρκυρας, αλλά και για τους πολυπληθής επισκέπτας, οι οποίοι κατά την περίοδον του τουρισμού θα νιώθουν ασφάλεια ως πρός τα έκτακτα της υγείας των.

Παράλληλα ευχαρίστησε και την περιφερειάρχη που ενέταξε την δαπάνη στην διαχειριστική αρχή της περιφέρειας των Ιονίων Νήσων.

Αντάλλαξαν ευχές ο Σεβασμιώτατος με τον υπουργό κύριο Πλακιωτάκη ομοίως και με τον αρχηγό του λιμενικού σώματος τον κύριο Κλιάρη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.