4. Κατηγορία: Περιφερειακά Σταθερών Υπολογιστών (περιφερειακά της κατηγορίας 3) Υποκατηγορία 4.1: οθόνη υπολογιστή, Υποκατηγορία 4.2: ποντίκι, Υποκατηγορία 4.3: κάμερα για υπολογιστή, Υποκατηγορία 4.4: ακουστικά για υπολογιστή (headset), Υποκατηγορία 4.5: Ηχεία για υπολογιστή,Υποκατηγορία 4.6: Πληκτρολόγιο για υπολογιστή.

Οι δικαιούχοι
Κριτήριο 1: Οικογένειες με εξαρτώμενα παιδία ή παιδιά υπό επιτροπεία
Κριτήριο 2: Ισοδύναμο Οικογενειακό Εισόδημα έως 6.000€
Κριτήριο 3: Κάποιο/κάποια από τα εξαρτώμενα παιδιά (ή παιδιά υπό επιτροπεία) ηλικίας από 4ων έως 24ων ετών να φοιτούν σε μία από τις επιλέξιμες για το Πρόγραμμα βαθμίδες εκπαίδευσης.

Ο εξοπλισμός που επιδοτείται
1. Κατηγορία: φορητές ταμπλέτες (tablets)
2. Κατηγορία: φορητοί υπολογιστές
Υποκατηγορία 2.1: notebooks,
Υποκατηγορία 2.2: chromebooks,
Υποκατηγορία 2.3: 2 in 1 (notebooks/tablets)
3. Κατηγορία: σταθεροί υπολογιστές (desktops, all-in-one)

Όπως όλα δείχνουν, αυτή τη Δευτέρα 5 Απριλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τους δικαιούχους οι οποίοι με βάση εισοδηματικά κριτήρια θα δικαιούνται voucher (κουπόνι) ύψους 200 ευρώ για να αγοράσουν συγκεκριμένο εξοπλισμό tablet ή laptop που θα γίνει γνωστός με λίστα τις επόμενες ημέρες. Δηλαδή ρε man, δεν θα μπορείς να αγοράσεις τιμονιέρα για το Xbox με αυτά τα 200 ευρώ αλλά ένα συγκεκριμένο μοντέλο tablet ή laptop που θα έχει εγκριθεί για το πρόγραμμα “Ψηφιακή Μέριμνα”.

Τα προϊόντα που θα εγκριθούν θα συμπεριλαμβάνονται στο ενιαίο μητρώο εγκεκριμένου εξοπλισμού και είναι θα είναι διαθέσιμα προς επιδότηση από το Πρόγραμμα. Από εβδομάδα θα μάθουμε ποια θα είναι αυτά και που θα μπορείς να αποκτήσεις με έκπτωση 200 ευρώ κάνοντας χρήση του voucher εφόσον το δικαιούσαι.

Στον κόσμο της τεχνολογίας υπάρχουν πολλές επιλογές μέσα από τις οποίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να διαλέξουν, με το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα στο You.gr και την αξιοπιστία που διαχρονικά έχει επιδείξει, να προσφέρει πληθώρα επιλογών από laptop και tablet, τα οποία θα κάνουν την τηλεκπαίδευση μια ευχάριστη εμπειρία καθώς υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις για όλους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.