ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Αιτήσεις δικαιούνται να υποβάλλουν επίσης, εργαζόμενοι, οι οποίοι παρέχουν εργασία στην Ελλάδα, υπάγονται υποχρεωτικά στην ασφάλιση του e- ΕΦΚΑ, ασκούν ένα από τα επαγγέλματα του παρακάτω πίνακα και έλαβαν το ειδικό εποχικό βοήθημα του ΟΑΕΔ κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου 2019 - Νοεμβρίου 2019:

Ειδικές κατηγορίες

Μισθωτοί που δεν μπόρεσαν να ανιχνευτούν στο πληροφοριακό σύστημα Εργάνη, αναμένεται να κληθούν από την Πέμπτη 7 μέχρι και τις 14 Μαΐου να υποβάλλουν αιτήσεις για την αποζημίωση των 800 ευρώ. Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο σύστημα Εργάνη από τους εργοδότες και στο supportemployees.services.gov.gr από τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα, οι δηλώσεις από τους εργοδότες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν στην Εργάνη από την ερχόμενη Πέμπτη 7/5 έως και την Κυριακή 10/5. Αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις – δηλώσεις στην πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr από την ερχόμενη Παρασκευή 8/5 έως και την Τρίτη 12/5. Οι πληρωμές των 800 ευρώ σε αυτή την κατηγορία εργαζόμενων θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 14/5 έως και την Παρασκευή 15/5.

Λατόμοι, ασβεστοποιοί

Σμυριδορύκτες

Δασεργάτες – ρητινοσυλλέκτες

Καπνεργάτες

Αγγειοπλάστες – κεραμοποιοί – πλινθοποιοί

Μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης

Μουσικοί-τραγουδιστές μέλη του οικείου επαγγελματικού σωματείου

Ηθοποιοί

Υποδηματεργάτες

Χειριστές-βοηθοί χειριστών κινηματογράφου

Ελεγκτές κινηματογράφου -θεάτρου

Ταμίες κινηματογράφου –θεάτρου

Τεχνικοί- κινηματογράφου & τηλεόρασης

Ταξιθέτες θεάτρου – κινηματογράφου

Χειριστές εκσκαπτικών ανυψωτικών οδοποιητικών κ.λ.π. μηχανημάτων

Μισθωτοί τουριστικού – επισιτιστικού κλάδου

Χορευτές – μέλη των οικείων κλαδικών ή ομοιοεπαγγελματικών σωματείων

Τεχνικοί απασχολούμενοι σε ζωντανές οπτικοακουστικές εκδηλώσεις μέλους των οικείων κλαδικών ή ομοιοεπαγγελματικών σωματείων.

Από αυτές τις κατηγορίες εργαζομένων εξαιρούνται όσοι είναι στη συνέχεια δικαιούχοι και έλαβαν ή λαμβάνουν ή θα λάβουν επίδομα τακτικής ανεργίας εντός του διαστήματος από 1/1/2020 μέχρι και 30/4/2020.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΑΕΔ: 400 ευρώ, αιτήσεις κοινωφελής εργασία, ΑΣΕΠ προκηρύξεις.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.