Κατά την Θ. Λειτουργίαν, παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβ. Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ.Μελίτων, εκπροσωπήσας την Α.Θ. Παναγιότητα, τον Οικουμενικόν Πατριάρχην κύριον Βαρθολομαίον, και διαβιβάσας εις τον εορτάζοντα Ποιμενάρχην τας πολυτίμους Πατριαρχικάς Αυτού ευχάς.

Εις το τέλος της Θ. Λειτουργίας, ο Σεβ.Ποιμενάρχης ημών εχειροθέτησεν εις το του Άρχοντος Πρωτοψάλτου της κατ’ αυτόν Θεοσώστου Επαρχίας, τον Μουσικολ. κ. Μιχαήλ

Αναστασιάδην, φιλόλογον και θεολόγον, όστις υπέβαλε δημοσίως την ευγνωμοσύνην αυτού δια την εκκλησιαστικήν τιμήν, κατά δε την συνέχειαν επηκολούθησαν αι ειθισμέναι εόρτιοι προσφωνήσεις, του Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Διονυσίου Τζίτζου, Πρωτοσυγκέλλου της Επαρχίας, εκ μέρους του Ι. κλήρου αυτής, και του Μουσικολ. Καθηγητού κ. Αντωνίου Παριζιάνου, Προέδρου της Εφοροεπιτροπής της νήσου Αντιγόνης, εκ μέρους των Κοινοτικών σωμάτων αυτής.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης ημών, εν κατακλείδι, ηυχαρίστησε τους πάντας εν πάση τιμή και αγάπη, επικαλεσθείς την προς Κύριον μεσιτείαν και ικεσίαν του Μεγαλομάρτυρος Αυτού Αγίου Δημητρίου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.