Με ιδιαίτερη χαρά η Διοίκηση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης υποδέχτηκε σήμερα το πρωί τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Δαμασκηνό, τον οποίο συνόδευαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου και Πρωτοσυγκελλεύων της Μητροπόλεως μας κ.κ. Δαμασκηνός, ο Γενικός Αρχιερατικό Επίτροπος Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Γεώργιος Περάκης και ο Υπεύθυνος Οικονομικών του Ιδρύματος Εκκλησιαστική Διακονία κ. Ευστράτιος Χατζηδάκης.

Με λόγια αγάπης ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ κ. Άρης Παπαδογιάννης καλωσόρισε στο γραφείο του τους Επικεφαλής της Τοπικής μας Εκκλησίας ευχαριστώντας τους για την επίσκεψη αυτή τονίζοντας ότι η Εκκλησία ήρθε σήμερα εδώ για να ευλογήσει την προσπάθεια του ΟΑΚ.

Χαίρομαι τόνισε που βλέπω σήμερα εδώ δύο αγαπημένα μου πρόσωπα, τον πατέρα με τον υιό γιατί έτσι τους βλέπω και έτσι τους γνωρίζει και η κοινωνία της πόλεως μας, τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας από την μία και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου από την άλλη, που έχουν μία τέτοια ωφέλιμη και δυναμική για την Μητρόπολη μας συνεργασία και κυρίως για το καλό των συνανθρώπων μας.

Ευχαριστίες απέδωσε και ο Πρόεδρος του Ο.Α.Κ. κ. Ελευθέριος Κοπάσης χαιρετίζοντας τον Σεβασμιώτατο και την συνοδεία του.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και ευχήθηκε καλές επιτυχίες στο έργο της νέας Διοίκησης, τονίζοντας ότι βρισκόμαστε κοντά σε εσάς σήμερα γιατί κύριο μέλημα μας είναι οι άνθρωποι.

Κατόπιν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου χαιρέτησε και ευχαρίστησε λέγοντας πως σήμερα ήρθαμε εδώ ως πρόσωπα προς πρόσωπα και ως φίλοι προς φίλους και όχι ως θεσμοί.

Ζητάμε την στήριξη του Ο.Α.Κ. τόσο στο έργο της Μητροπόλεως όσο και στο έργο της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων για την ανακούφιση πάντα του ανθρώπινου πόνου.

Παράλληλα έγινε λόγος για τις δυνατότητες συνεργασίας που ανοίγονται το προσεχές χρονικό διάστημα, μεταξύ του Ο.Α.Κ. και της Ι.Μ.Κ.Α. με έμφαση στο κομμάτι του θρησκευτικού τουρισμού καθώς και σε μια σειρά από μελέτες που μπορούν να εκπονήσουν προς αυτή την κατεύθυνση οι υπηρεσίες του «οργανισμού», προκειμένου να αξιοποιηθούν τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, για την υλοποίηση σημαντικών έργων στην Ι.Μ.Κ.Α.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.