ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Πραγματοποιείται αυτή την ώρα η ψηφοφορία για τη Μακεδονία στη Βουλή ενώ υπάρχει έντονη αντιπαράθεση για τη συμφωνία των Πρεσπών. Στο μεταξύ έξω από τη Βουλή, στο Σύνταγμα, και παρά την σφοδρή βροχόπτωση λαμβάνει χώρα συλλαλητήριο ενώ την ίδια στιγμή κλειστοί είναι οι σταθμοί του Μετρό αλλά και οι περισσότεροι δρόμοι γύρω από το κέντρο.

Το μετρό Σύνταγμα κλειστό σήμερα.

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη συμφωνία των Πρεσπών τώρα στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ένα ιστορικό βήμα όχι μόνο για τις δύο χώρες και την ευρύτερη περιοχή, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη.

Γιατί εδραιώνει σχέσεις φιλίας, συνεργασίας και σταθερότητας σε μια συγκυρία κατά την οποία ο κόσμος διαρκώς αποσταθεροποιείται.

Η ψηφοφορία αποτελεί πατριωτικό καθήκον.

Και η πλειοψηφία της Βουλής θα ανταποκριθεί στο καθήκον αυτό, αφήνοντας στην άκρη πολιτικές διαφορές και μικροπολιτικά παιχνίδια σκοπιμότητας.

Ξεκινά σε λίγη ώρα η ψηφοφορία για τη Μακεδονία.

Να σημειωθεί πως κλειστή είναι η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας στο διάστημα ανάμεσα στην Βουλή και στο Χίλτον, λόγω έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων αλλά και ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα, λόγω του συλλαλητηρίου κατά της συμφωνίας των Πρεσπών που αρχίζει στις 12:00 το μεσημέρι ενώ η ψηφοφορία για την κύρωση των Πρεσπών είναι προγραμματισμένη για τις 14:30.

Οι δρόμοι και οι σταθμοί αναμένεται να ανοίξουν μετά το πέρας της ψηφοφορίας για Μακεδονία.

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.