ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΤΡΟ: Κλειστοί θα είναι σήμερα Κυριακή 20 Ιανουαρίου αρκετοί δρόμοι στην Αθήνα για το συλλαλητήριο, όπως επίσης και οι σταθμοί του Μετρό Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα και Ομόνοια, ενώ σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την ΣΤΑΣΥ, οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς του Μετρό χωρίς στάση. Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία είναι προγραμματισμένο στην Αθήνα για τις 2 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Γεγονός είναι σήμερα Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 το συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Μακεδονία και κλειστοί αναμένεται να είναι αρκετοί σταθμοί του Μετρό όπως και δρόμοι από κάποια συγκεκριμένη ώρα.

Αναλυτικά κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα Κυριακή 20 Ιανουαρίου, από τις 10.00 το πρωί, οι σταθμοί Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια του Μετρό, έπειτα από εντολή της Αστυνομίας για το συλλαλητήριο.

Συνολικά 2.000 αστυνομικοί θα επιστρατευθούν, ώστε να αποτραπούν επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα, ενώ θα χρησιμοποιηθούν drones και ελικόπτερα της αστυνομίας που θα μεταδίδουν σήμερα εικόνες στον Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, ώστε να υπάρχει πλήρης καταγραφή της κατάστασης που θα επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας αύριο 20 Ιανουαρίου 2019.

Αρκετοί δρόμοι στην Αθήνα για το συλλαλητήριο, όπως επίσης και οι σταθμοί του Μετρό Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα και Ομόνοια.

Οι οδηγοί καλούνται σήμερα να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της ανωτέρω περιοχής στην Αθήνα, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων για σήμερα 20 Ιανουαρίου.

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα: Εκατοντάδες χιλιάδες αναμένονται στο Σύνταγμα

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς αλλά και τα 3000 λεωφορεία που ναυλώθηκαν, στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία σήμερα στην Αθήνα, αναμένονται περισσότεροι από 200 χιλιάδες άνθρωποι για να διαδηλώσουν για τη Μακεδονία κα να εμποδίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών από το να λάβει σάρκα και οστά.

Να σημειωθεί ότι αρκετοί δρόμοι θα είναι κλειστοί πέριξ του κέντρου.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.