ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ιστορική ημέρα ανατέλλει σήμερα 20 Ιανουαρίου 2019. Ένας λαός θα ορθώσει ανάστημα στο συλλαλητήριο για Μακεδονία που πραγματοποιείται στο Σύνταγμα στις 2 το μεσημέρι, ειρηνικά και με μοναδικό στόχο να αποτραπεί η παραχώρηση της Μακεδονίας μας στα Σκόπια.

Συλλαλητήριο για Μακεδονία σήμερα στο Σύνταγμα.

Νέοι, μεγάλοι, γυναίκες, παιδιά όλων των ηλικιών, φοιτητές, επαγγελματίες, άνθρωποι όλων των κοινωνικών τάξεων θα βρίσκονται σήμερα στην Αθήνα, θα βρίσκονται στο Σύνταγμα. Θα ενώσουν τις φωνές τους, τον παλμό τους με όλον τον κόσμο για την πατρίδα μας, την ψυχή μας, τη Μακεδονία μας.

Παρούσα και η Εκκλησία. Δεκάδες Μητροπόλεις ναυλώνουν λεωφορεία για τους πιστούς και προσέρχονται δυναμικά στη μητέρα των μαχών σήμερα στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Δυναμικό παρόν θα δώσει και το Περιβόλι της Παναγίας, το Άγιο Όρος, η Ιερά Κοινότητα του οποίου συναισθανόμενη τη βαρύτητα της κατάστασης επέλεξε α μην σιωπήσει, να μη σταθεί βουβή αλλά να δράσει, για το καλό της πατρίδας.

Πολλές φωνές μας ψιθυρίζουν στο αυτί: ΄΄Είναι μια χαμένη μάχη΄΄.

Να μη δώσουμε σημασία στις φωνές που μας θέλουν σιωπηλούς και άπραγους. Ακόμα και να χάσουμε θα ξέρουμε ότι πέσαμε για τα δίκαια της πατρίδας.

Κλήρος και λαός, πλάι πλάι, καρδιοχτύπι καρδιοχτύπι.

Πάμε ειρηνικά, με σεβασμό και ενότητα να γράψουμε ιστορία.

Η Παναγία ευλογεί την Ελλάδα, Πάμε Έλληνες.

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.