Συλλαλητήριο-Αθήνα

Το ενάμισι εκατομμύριο προσεγγίζει ο αριθμός των Ελλήνων που διαδηλώνουν αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος για τη Μακεδονία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Μέχρι αυτή την ώρα πολίτες κάθε ηλικίας συνεχίζουν να συρρέουν στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και στις κεντρικές λεωφόρους γύρω από τη Βουλή.

Γεμάτη κόσμο είναι η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Πολεμικού Μουσείου. «Κοσμοπλημμύρα» γίνεται στην οδό Σταδίου, τη Φιλελλήνων, στη Μητροπόλεως και την λεωφόρο Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Από τις 12 το μεσημέρι η πλατείας Συντάγματος είχε γεμίσει από πολίτες από όλη τη Μακεδονία, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου που έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας για να διατρανώσουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.

Σε λίγα λεπτά αναμένεται η ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου Δωροθέου.

Όλα τα διεθνή μεγάλα μέσα ενημέρωσης έχουν βασικό θέμα το μεγαλειώδες συλλαλητήριο, ακόμα και τα Σκοπιανά ΜΜΕ παρουσιάζουν το θέμα με εμφανώς αμήχανη στάση.

Συλλαλητήριο Αθήνα: 1.5 εκατομμύριο Έλληνες ανατρέπουν τα πάντα-Παγκόσμιο ενδιαφέρον Συλλαλητήριο Αθήνα: 1.5 εκατομμύριο Έλληνες ανατρέπουν τα πάντα-Παγκόσμιο ενδιαφέρον Συλλαλητήριο Αθήνα: 1.5 εκατομμύριο Έλληνες ανατρέπουν τα πάντα-Παγκόσμιο ενδιαφέρον Συλλαλητήριο Αθήνα: 1.5 εκατομμύριο Έλληνες ανατρέπουν τα πάντα-Παγκόσμιο ενδιαφέρον Συλλαλητήριο Αθήνα: 1.5 εκατομμύριο Έλληνες ανατρέπουν τα πάντα-Παγκόσμιο ενδιαφέρον Συλλαλητήριο Αθήνα: 1.5 εκατομμύριο Έλληνες ανατρέπουν τα πάντα-Παγκόσμιο ενδιαφέρον Συλλαλητήριο Αθήνα: 1.5 εκατομμύριο Έλληνες ανατρέπουν τα πάντα-Παγκόσμιο ενδιαφέρον Συλλαλητήριο Αθήνα: 1.5 εκατομμύριο Έλληνες ανατρέπουν τα πάντα-Παγκόσμιο ενδιαφέρον Συλλαλητήριο Αθήνα: 1.5 εκατομμύριο Έλληνες ανατρέπουν τα πάντα-Παγκόσμιο ενδιαφέρον Συλλαλητήριο Αθήνα: 1.5 εκατομμύριο Έλληνες ανατρέπουν τα πάντα-Παγκόσμιο ενδιαφέρον Συλλαλητήριο Αθήνα: 1.5 εκατομμύριο Έλληνες ανατρέπουν τα πάντα-Παγκόσμιο ενδιαφέρον

 

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Μάλλον πρεπει να επαναπροσδιορίσετε μερικοί εδώ την σχέση σας με τα νούμερα γιατί δεν ξέρετε τι σας γίνεται!! Δεν μπορείτε να συλλάβετε πόσο μεγάλο νούμερο είναι το 1.5 εκ και για αυτό λέτε βλακείες! Σιγά μην ήταν στο Σύνταγμα το 1/10 της χώρας. Αν την χώρα την φτιαχνει ο κόσμος της τότε μιλάμε για την πιο χαζή χώρα του κόσμου! Ps ο πλυθησμος της Αθήνας είναι 660.000 τώρα αν εσένα το παραπάνω άρθρο σου βγάζει νόημα άντε και καλά στερνά!
Ps2 θα θελα να παραθέσεις στο άρθρο αποδείξεις για το "παγκόσμιο ενδιαφέρον" που χρησιμοποίησες στον clickbait τίτλο σου!