ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατεας.

Βοήθεια σας ο Άγιος μας σε ολο τον κόσμο. Στην παράσταση αυτή μέσα στον ναο βλέπουμε τον Άγιο που θεραπευε τις ανιατες ασθένειες της εποχής να θεραπεύει τον βασιλιά Αυγαρο από την λέπρα αφήνοντας του ένα μικρό σημάδι στο κούτελο για όσους δεν γνωρίζουν αυτό αφαιρέθηκε όταν βαφτίστηκε αυτός και όλη η πόλη έχουμε και μαρτυρία θαύματος απο τον Άγιο για τον κορονοιο να τον επικαλείστε γιατί είναι πολύ δυνατός και ο πρώτος για τις λοιμώξεις.

Αύριο το απόγευμα θα διαβαστεί στον ιερό να του ο παρακλητικος του κανόνας όπως κάθε Τετάρτη το απόγευμα στις 7 επίσης την Πέμπτη το απόγευμα και την Παρασκευή ανήμερα θα πανηγυρίσουμε την εορτή του. Να έχουμε τις ευλογίες του.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Η συνεχεια στο αρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.