Όλες οι Ενορίες και η Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής Μυκόνου ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία στην έκκληση του Διευθυντή του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Βενέδικτου Φραγκογιάννη, για ενίσχυση του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως με τρόφιμα και άλλα χρειώδη.

Το έργο της περισυλλογής ανέλαβαν και με αποτελεσματικότητα έφεραν εις πέρας οι Εφημέριοι της Μυκόνου και ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής ΠαναγίαςΤουρλιανής, όπου και συγκεντρώθηκαν οι προσφορές της αγάπης των Μυκονίων.

Για την διαδικασία μεταφοράς τους στον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως, μετέβησαν σήμερα το μεσημέρι στη Μύκονο ο Διευθυντής του Οίκου Ευγηρίας, Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιάννης, ο Συνεφημέριός του στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, Πρωτοπρ. Λουκάς Βασάλος, η υπάλληλος του Οίκου Ευγηρίας κα Ηλέκτρα Φραγκογιάννη και ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Αλέξανδρος Μαρκουΐζος.

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής, στον αύλιο χώρο της οποίας είχαν συγκεντρωθεί οι προσφορές, με τη συνέργεια του Διακόνου Φιλάρετου Αδαμίδη , του Κων. Κοντού και συνεργατών της Ιεράς Μονής έγινε η φόρτωσή τους σε κατάλληλο όχημα και το εσπέρας μετατέθηκαν ακτοπλοϊκώς στη Σύρο και παραδόθηκαν στον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως στα Τάλαντα της Σύρου, ο Διευθυντής του οποίου Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιάννης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β’ προς τους Μυκονίους και τα συγχαρητήριά του προς τους Εφημερίους της Χώρας Μυκόνου και τον ιδιαίτερα Ηγούμενο Αρχιμ. Αλέξιο Παπαδόπουλο, για την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχία της φιλανθρώπου αυτής πρωτοβουλίας, η οποία είχε τόσο μεγάλη απήχηση, ώστε θα χρειαστεί νέα αποστολή για την μεταφορά όσων προσφορών δεν κατέστη δυνατόν να φορτωθούν στο φορτηγό όχημα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.