Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε το νομοσχέδιο, τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος - Η παράκλησή του στους γονείς.

Στο μπαρ Sodade 2 βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο κ. Κασσελάκης φτάνοντας ρωτήθηκε από δημοσιογράφους και απάντησε για την αποχή του Παύλου Πολάκη λέγοντας σκωπτικά «συνέχεια για αυτό θα με ρωτάτε;», ενώ για το νομοσχέδιο συγκεκριμένα τόνισε πως χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε, ενώ χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε. «Καλώ τους γονείς, πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε ένα παιδί που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, η Ελλάδα προχωρά και γίνεται βήμα βήμα μία προοδευτική χώρα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης.

Δείτε βίντεο από την άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη:

Έξοδος Κασσελάκη σε μπαρ στο Γκάζι (2)

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Κασσελάκη στους δημοσιογράφους:

«Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το μόνο προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης που δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για τον προοδευτικό χαρακτήρα του. Σήμερα είναι ημέρα χαράς για την Ελλάδα, η οποία προχωράει και γίνεται μια σύγχρονη κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων.

Κλείσιμο
«Έχω μια παράκληση στους γονείς αυτής της χώρας. Υπάρχει μια πιθανότητα να έχετε ένα παιδί που μπορεί να ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Ξέρω ότι η μισή χώρα μπορεί να είναι διχασμένη σε αυτό το ζήτημα. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες που είναι στο εξωτερικό και δεν γυρνούν επειδή ξέρουν ότι αυτή η νοοτροπία ανήκει σε προηγούμενες εποχές. Θέλω να δουν μια σύγχρονη κοινωνία», κατέλληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε βίντεο, ο Στρέφανος Κασσελάκης μέσα στο μπαρ Sodade:

Έξοδος Κασσελάκη σε μπαρ στο Γκάζι (3)

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, σε story του στο Instagram είχε από νωρίς ενημερώσει πως τα μεσάνυχτα θα βρεθεί στο γνωστό γκέι μπαρ Sodade2 στο Γκάζι, όπου θα γιόρταζε μαζί με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

kasselakis_bar

Το Sodade βρίσκεται στο Γκάζι και συγκεκριμένα στην οδό Τριπτολέμου 4 και είναι ένα από τα πιο παλιά και γνωστά LGBTQI+ club της Αθήνας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.