Με προσευχή στον Αγιο Ιούδα το Θαδδαίο και στον Χριστό και τον Θεό μας, ο΄Άγιος με βοήθησε και όπως βλέπετε, οδηγώντας ήρθα εδώ από την Αθήνα.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέο συγκλονιστικό θαύμα ομολόγησε σήμερα Στρατηγός της Αστυνομίας κατά το προσκύνημά του στον Ιερό Ναό Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Γεια σας, ονομάζομαι Παναγιώτης Καίσαρης, είμαι Στρατηγός Απόστρατος της Αστυνομίας.

Έχω να πω ότι τον Φλεβάρη διαγνώσθηκα με σοβαρή μορφή καρκίνου με μετάσταση στα οστά και τους λεμφαδένες.

Δεν υπήρχε σωτηρία και θεραπεία.

Με προσευχή στον Αγιο Ιούδα το Θαδδαίο και στον Χριστό και τον Θεό μας, ο΄Άγιος με βοήθησε και όπως βλέπετε, οδηγώντας ήρθα εδώ από την Αθήνα.

Ναός Ιουδα Θαδδαίου – 6948891561, 2292040430

Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα.

Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-3)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.